Weetjes

Hoe start je een nagelsalon?

Veel mensen willen dat hun nagels er mooi en beter uitzien dan wanneer ze hun nagels zelf verzorgen. Een nagelsalon biedt manicure, pedicure en andere nagelbehandelingen om de nagels van klanten er geweldig uit te laten zien. Klanten kunnen hun nagels regelmatig laten komen of voor een speciale gelegenheid.

Leer hoe u uw eigen Nagelsalon kunt beginnen en of het iets voor u is.

Start een nagelstudio door deze stappen te volgen:

U heeft het perfecte bedrijfsidee gevonden en u bent nu klaar om de volgende stap te zetten. Het starten van een bedrijf is meer dan alleen het registreren bij de staat. Je dient namelijk ook een opleiding nagelstyliste succesvol af te ronden. We hebben deze eenvoudige handleiding voor het starten van je nagelstudio samengesteld. Deze stappen zorgen ervoor dat uw nieuwe bedrijf goed wordt gepland, correct wordt geregistreerd en wettelijk in overeenstemming is.

Schrijf een plan voor je bedrijf

Een helder plan is essentieel voor succes als ondernemer. Het zal u helpen de details van uw bedrijf in kaart te brengen en enkele onbekende zaken te ontdekken. Enkele belangrijke onderwerpen om te overwegen zijn:

  • Wat zijn de opstart- en doorlopende kosten?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Hoe lang duurt het voordat je break-even bent?
  • Hoe noemt u uw bedrijf?

Gelukkig hebben we veel van dit onderzoek voor je gedaan.

Wat zijn de kosten van het openen van een nagelstudio?

De meeste nagelstudio’s zijn minstens 1000 vierkante meter groot en het bouwen van een salon kost doorgaans tussen de €75 en €125 per vierkante voet. Dit komt op een totale opbouwkosten van €75.000 tot €125.000 voor een salon van 1000 vierkante meter.

Bedrijfseigenaren die de opstartkosten voor een nagelsalon willen verlagen, kunnen mogelijk gebruikte apparatuur kopen van een vorige saloneigenaar of zelfs een huurruimte huren waar eerder een salon was gevestigd. Het vinden van een locatie waar een salon is gesloten, zal de opbouwkosten aanzienlijk verminderen.

Als alternatief kunnen bedrijfseigenaren mogelijk een locatie vinden waar een vastgoedeigenaar naar wens zal bouwen. In build-to-suit-overeenkomsten bouwen eigenaren van onroerend goed meestal een faciliteit volgens de specificaties van de huurder en gaan de huurders akkoord met een huurovereenkomst.

Wat zijn de lopende kosten voor een nagelsalon?

De lopende kosten voor een nagelstudio-bedrijf omvatten leveringskosten, werknemersloon (of het nu salarissen of commissies zijn), belastingen, huur, onderhoud aan apparatuur en verzekeringen. De leveringskosten liggen doorgaans tussen 2 en 8 procent van de omzet.

Wie is de doelgroep?

De ideale klant van een nagelstudio-bedrijf is iemand die om zijn uiterlijk geeft, mode waardeert en een discretionair inkomen heeft. Zo iemand is waarschijnlijk in staat en bereid om geld uit te geven om zijn nagels er goed uit te laten zien. De klanten van de meeste salons zijn voornamelijk vrouwen, maar salons bedienen ook mannen.

Hoe verdient een nagelsalon geld?

Een nagelstudio verdient geld door klanten in rekening te brengen voor manicure, pedicure en soortgelijke behandelingen. Sommigen verkopen ook premium nagelverzorgingsproducten.

Hoeveel kunt u klanten in rekening brengen?

Nagelstudio-bedrijven bieden een aantal verschillende nageldiensten. Manicures variëren meestal tussen €15 en €25, en pedicures zijn meestal tussen €25 en €45. Andere belangrijke behandelingen zijn onder meer:

  • Volledige gel-sets (€45 tot €75)
  • Volledige acrylsets (€ 30 tot € 60)

Tussen volledige sets zijn vulmiddelen, poetsmiddelen en reparaties nodig. Dit soort services varieert van €3 (voor sommige reparaties) tot €30 (voor gellakken).

Hoeveel winst kan een nagelsalon maken?

Een enkele nagelstudio-onderneming kan de eigenaar elk jaar tussen de €40.000 en €75.000 brengen. Het bedrijfsmodel is echter gemakkelijk schaalbaar. Sommige eigenaars van nagelstudio’s hebben veel locaties en zijn miljonair.

Hoe kunt u uw bedrijf winstgevender maken?

Een nagelstudio bedrijf kan zijn omzet verhogen door klanten te verkopen met aanvullende diensten en premium nagelverzorgingsproducten te verkopen. Aangezien salons al hoogwaardige producten gebruiken, is het gemakkelijk om deze te verkopen aan klanten die thuis beter voor hun nagels willen zorgen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *