Ondernemen

Opruimtips met de goede dozen

Alle voordelen van Amerikaanse vouwdozen op een rijtje!

Het gebeurt ons allemaal wel eens. We hebben zoveel kleren dat het niet meer in de kast past. Tijd voor opruimen dus. Dit is misschien niet de leukste bezigheid, maar af en toe is het wel echt nodig. Als je dit nooit doet kun je namelijk niet alleen je kleren niet meer kwijt, maar is het ook lastiger om je favoriete kledingstukken te vinden in je kast. Gebruik daarom deze tips om er voor te zorgen dat jouw kast niet meer uitpuilt met spullen.

Opruimen met een systeem

Als je georganiseerder wil wonen, dan is de eerste stap opruimen. Troep zorgt er namelijk voor dat je huis het tegenovergestelde van georganiseerd is. Haal losse spullen uit het zicht en stop losse spullen in dozen die je opbergt buiten het zicht. Wil je niet je hele garage vol zetten met halflege dozen? Laat dan een doos op maat maken. Hiermee verminder je kartongebruik met dozen die perfect passen bij jouw hoeveelheid spullen.

Gemakkelijk orde op zaken stellen

Het kan natuurlijk fijn zijn om de hele middag uit te plannen, maar vaak gaat het niet zo als je het gepland hebt. Kinderen zijn enthousiast en druk en willen van alles doen. Dan werkt het natuurlijk niet om rustig aan tafel te gaan zitten en cadeautjes uit te pakken. Wees daarom flexibel en voel aan waar de kinderen zin in hebben. Zo verloopt je kinderfeestje een stuk soepeler.

Klantgeschenken

Wil je graag bedrukte dozen bestellen voor bijvoorbeeld klantgeschenken. Dan ben je ook bij Superdoos aan het juiste adres, zij maken verzorgde en netjes bedrukte dozen voor jouw klant. Hiermee komen jouw geschenken altijd netjes bij de klanten aan. Dan maak je ook nog eens tegelijkertijd reclame voor jouw bedrijf en ontvangen de mensen een leuk en uniek pakketje!

Similar Posts

One thought on “Opruimtips met de goede dozen
  1. Beste Valerie, bedankt voor je goede tips over opruimen. Een systeem hebben in de spullen is een goed idee, spullen in dozen stoppen is verstandig en natuurlijk een stuk rustiger in huis. Zelf gebruik ik meestal kleine kartonnen doosjes in grotere dozen, zodat alles in de doos ook georganiseerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *