Geen categorie

Waarom spraakherkenning gebruiken?

Het is eigenlijk heel simpel, door middel van spraakherkenningssoftware kun je een computer besturen door middel van stemopdrachten. Daarnaast is het mogelijk om de computer teksten te laten schrijven door dicteren. Het is ideaal voor mensen die veel teksten moeten schrijven, want door spraakherkenning kan dit veel tijd besparen. Dit zorgt ervoor dat je veel productiever wordt. Met de Dragon naturallyspeaking ben je zeker 2x zo snel.

Het gebruik van spraakherkenning

Veel mensen gebruiken het al in de auto. Maar ook voor mensen met een handicap of een beperking, waardoor zij geen toetsenbord kunnen bedienen, is het heel interessant om spraakherkenning te gebruiken. In plaats van dat je je handen gebruikt, gebruik je je stem en worden de teksten gedicteerd. Het is mogelijk ook om hier trainingen of workshops te boeken, om hier beter in te worden. Een heel belangrijk aspect is dat jouw computer wel voldoet aan de systeemeisen van de software. De Dragon software is alleen voor Windows beschikbaar en niet voor Apple. Maar hier is een oplossing voor, door Windows op je MacBook te installeren kun je toch de Dragon software gebruiken. Er zijn verschillende versies van de Dragon en hier zit ook veel verschil tussen. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en functies. Zo zijn er ook tafelmicrofoons met de Dragon Software.

De Dragon software zet snel en nauwkeurig uw spraak om naar tekst en hierdoor kun je veel productiever werken. Daarnaast zijn er veel geavanceerde aanpassingen mogelijk en is de verbinding met je computer perfect. De software is gemakkelijk te installeren, dus je kunt snel aan de slag. Voor de Dragon naturallyspeaking zijn er 2 varianten, namelijk: de Dragon Professional Individual en de Dragon Professional Group. Kijk dus snel wat voor jou relevant is en bestel je gloednieuwe spraakherkenningsproducten voor meer productiviteit.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *