Business Ondernemen Trends Weetjes

Op zoek naar whiteboards? Let hierop!

Whiteboarden zijn niet alleen voor in de klas. Ze kunnen worden gebruikt in elke omgeving waar samenwerking van cruciaal belang is. Ondanks dat de techniek zich zeer goed heeft ontwikkeld, worden whiteboards in kantoren nog vaak gebruikt voor vergaderingen of presentaties. Het ontwerp van whiteboards is veranderd. Tegenwoordig kun je vele soorten whiteboards vinden, waaronder draagbare whiteboards, rollende whiteboards en droog uitwisbare borden. Met de vele whiteboard opties die beschikbaar zijn, kan het een uitdaging zijn om degene te vinden die aan je behoeften voldoet. Daarom moet je bij het kiezen van een whiteboard met verschillende aspecten rekening houden.

Whiteboard afwerkingen

Het meest algemene whiteboard materiaal is melamine. Melamine is duurzaam en kan worden gebruikt met droog uitwisbare markers en permanente whiteboard stiften. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Maar het heeft wel zijn nadelen. Melamine platen kunnen zwaar, omvangrijk en moeilijk te vervoeren zijn. Daarom bieden veel fabrikanten nu lichtgewicht alternatieven aan, zoals aluminium of composiet panelen die duurzamer zijn dan plastic, maar lichter zijn dan melamine. Deze zijn misschien niet zo duurzaam als hun zwaardere tegenhangers, maar ze zijn veel gemakkelijker mee te nemen als je ze vaak moet verplaatsen.

Mobiliteit van whiteboards

Als je wilt dat je whiteboards mobiel zijn, zoek dan naar een whiteboard met wielen aan de onderkant. Op deze manier kun je ze gemakkelijk van kamer naar kamer rollen zonder ze de hele tijd op te hoeven tillen. Sommige modellen zijn voorzien van zwenkwielen, zodat ze kunnen worden rondgedraaid. Anderen hebben zelfs handvatten die in de zijkanten zijn ingebouwd, waardoor het voor één persoon gemakkelijker wordt om zelf een bord van volledige grootte te verplaatsen. Als je een draagbaar whiteboard wilt, zoek er dan een die gemaakt is van lichtgewicht materialen zoals aluminium of plastic, zodat je het makkelijk mee kunt nemen in je werkruimte. Whiteboard pennen en whiteboards zijn essentiële items voor je kantoor. Je moet dus selectief zijn bij je keuze!

Gemak van onderhoud

Veel whiteboards zijn zo eenvoudig te onderhouden, dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze na verloop van tijd vies of bevlekt raken. Je wilt er zeker van zijn, dat elk whiteboard dat je kiest goed bestand is tegen slijtage, zodat je het niet hoeft te vervangen. Zorg ervoor dat het oppervlak van de whiteboards geen inkt opneemt. Het is dus gemakkelijk om de markeringen schoon te vegen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *