Business Ondernemen Weetjes

De beste plafonds voor kantoren

Tegenwoordig zien we in steeds meer kantoren systeemplafonds hangen. Dit komt omdat systeemplafonds tal van voordelen bieden ten opzichte van traditionele plafonds. Wat betreft kwaliteit en duurzaamheid zijn systeemplafondplaten van Systeemplafonds.nl hier uitermate geschikt voor. De voordelen hiervan worden in de onderstaande blog opgesomd.

Professionele uitstraling

Een verlaagd plafond past in elk interieur en geeft het een professionele uitstraling. Dit is nodig omdat uw klanten of partners een kantoor willen met een elegant en beknopt ontwerp dat past bij een efficiënte bedrijfscultuur. Ze willen niet worden aangestaard door airconditioners, leidingen en andere rommelige materialen. Omdat een systeemplafond dit allemaal netjes wegwerkt ziet het er vlekkeloos uit. Bij het nemen van verborgen panelen worden ook de systeemplafond profielen weggewerkt. Dit is de optimale keuze, al is het dan wel moeilijker om verlichting te monteren.

Meer veiligheid tegen brand

De brandveiligheidsvoorschriften zijn de afgelopen jaren veel strenger geworden en dat heeft zeker invloed gehad op de keuze van ingenieurs en aannemers. Het materiaal dat wordt gebruikt in verlaagde plafonds zoals plafondtegels is gemaakt van minerale vezels, kunststof, plaatstaal, composiet brandwerende houten panelen in overeenstemming met brandnormen. Deze materialen verschillen in hun veiligheidsklassen.

Goedkope en gemakkelijke reparatie

Het grootste voordeel van deze plafonds is de gemakkelijke en goedkope reparatie. Wanneer verschillende platen versleten zijn kunnen deze individueel vervangen worden. Dit kan ook nog eens makkelijk zelf gedaan worden, dus je hoeft geen klusploeg in te huren en de lopende werkzaamheden worden zo niet verstoord.

Milieuvriendelijk

Het plafond verlagen door een verlaagd plafond in een kantoor, zorgt voor uitzonderlijke isolatie, wat op zijn beurt de energierekening verlaagt. Bovendien verbeteren deze plafonds de verlichting en geven ze de indruk van een grotere ruimte. Een verlaagd plafond is dus beter voor het milieu, maar ook beter voor uw bedrijfsresultaten. Daarnaast zijn de meeste verlaagde plafonds zijn gemaakt van materialen zoals aluminium, die bijna helemaal recyclebaar zijn. Dit bevordert de duurzaamheid en verkleint de ecologische voetafdruk. Ook om deze reden zijn systeemplafonds een goede keuze voor zowel het bedrijf als het milieu.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *