Weetjes

Verhuisdozen van goede kwaliteit

Wanneer u gaat verhuizen komt er een drukke periode aan waarin u veel moet regelen. Het verhuizen van uw spullen van het oude naar het nieuwe adres kost een hoop tijd. Tijdens deze tijdrovende klus wilt u natuurlijk dat uw spullen stevig zijn ingepakt om zo schade te voorkomen. Met een sterke verhuisdoos komt u al een heel eind. Maar waarom is de kwaliteit van een verhuisdoos zo belangrijk? Wij vertellen u graag waarom.

Goede kwaliteit 

U kunt op meerdere manieren aan uw verhuisdozen komen. U kunt ze kopen bij de bouwmarkt of u haalt ze bij de kringloopwinkel, maar vaak is de kwaliteit van deze doos niet heel goed. Een slechte verhuisdoos zal snel doorzakken en de handvatten zullen scheuren, uw spullen komen op straat te liggen en u kunt de doos niet meer optillen. Om ervoor te zorgen dat al uw spullen zonder schade bij uw nieuwe adres aankomen, kunt u beter stevige verhuisdozen aanschaffen. Een verhuisdoos moet geschikt zijn om voor een langere tijd gebruikt te worden. Misschien staat uw nieuwe woning nog in de stijgers of u slaat spullen op in uw opslagruimte waar deze dozen misschien wel jaren blijven staan. In sterke verhuisdozen kunt u spullen voor langere tijd veilig opslaan zonder dat deze zullen scheuren of doorzakken.

Automatische bodem

Goede en stevige verhuisdozen hebben een automatische bodem. Dit maakt ze niet alleen een stuk sterker, maar de verhuisdozen zijn ook binnen één seconden in elkaar te zetten. Ook de bovenkant van de verhuisdozen schuif je in elkaar en hebt hierdoor geen tape nodig om de dozen af te sluiten. Voor een gemiddelde verhuizing zijn al snel 90 verhuisdozen nodig, u moet er niet aan denken dat u al deze dozen in elkaar moet vouwen. De stevige verhuisdozen met automatische bodem besparen u veel tijd en zijn extra sterk.

Speciale dozen

Er zijn veel verschillende soorten verhuisdozen. Grote, kleine, speciale voor boeken, voor tv’s en voor uw garderobe. Voordat u verhuisdozen gaat bestellen raden wij u aan te inventariseren welke verhuisdozen u nodig heeft. Heeft een een flinke verzameling boeken? Koop dan boekendozen! Deze zijn kleiner van stuk waardoor u de dozen niet te zwaar maakt en er geen loze ruimtes ontstaan. Voor uw schilderijen zijn er schilderijdozen en voor uw garderobe zijn er handige kledingboxen te koop. Doe goed onderzoek en bestel de juiste dozen!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *