Ondernemen Weetjes

Alle voordelen van Amerikaanse vouwdozen op een rijtje!

Alle voordelen van Amerikaanse vouwdozen op een rijtje!

Als je veel pakketjes moet verzenden, kun je dit het beste doen met behulp van Amerikaanse vouwdozen. Deze zijn te bestellen bij ds80.nl. Amerikaanse vouwdozen zijn eigenlijk de standaard dozen die gebruikt worden bij verzendingen. De dozen worden gemaakt van golfkarton. In dit artikel kom je alles te weten over de voordelen van Amerikaanse vouwdozen.

De Amerikaanse vouwdozen zijn goedkoop

Amerikaanse vouwdozen zijn erg goedkoop, zeker vergeleken met andere soort dozen. De voornaamste reden hiervan is dat de dozen in grote hoeveelheden tegelijk worden geproduceerd, waardoor deze goedkoop kunnen worden aangeboden. Het feit dat de Amerikaanse vouwdozen zo goedkoop zijn, is één van de belangrijkste redenen waarom dit type dozen zo populair is. Maar dit is lang niet de enige reden.

De dozen nemen weinig ruimte in beslag

Een andere reden waarom de dozen zo populair zijn, is omdat deze weinig ruimte in beslag nemen. De dozen worden namelijk plat geleverd. Je kunt de dozen makkelijk op elkaar stapelen en in een magazijn, bijvoorbeeld, opslaan. Als je de dozen gebruikt, zijn deze eenvoudig te vouwen en af te plakken met tape.

De Amerikaanse vouwdozen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken

Of je nu een klein, licht pakketje wilt vervoeren of een groot en zwaar pakket, het kan allemaal in de Amerikaanse vouwdozen. Er worden verschillende soorten golfkarton gebruikt. Enkelzijdig voor lichte pakketjes en dubbelzijdig golfkarton voor zwaardere pakketjes. Ook de lengte, breedte en hoogte kunnen enorm variëren. Hiermee varieert de inhoud ook automatisch. In de kleinste dozen past 1,04 liter, terwijl de grootste dozen 216 liter kwijt kunnen.

De vouwdozen zijn recyclebaar

Als je gebruik maakt van de Amerikaanse vouwdozen, ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. De dozen zijn namelijk volledig recyclebaar. Deze beschikken ook over het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het papier waar de dozen van zijn gemaakt afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Een duurzaam beheerd bos houdt in dat het bos dankzij verantwoord bosbeheer behouden blijft.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *