Weetjes

Ouderwets lekker!

We zijn ons steeds meer bewust van alle rare toevoegingen aan ons eten en drinken. Snoep vinden we heerlijk, maar we weten ook dat het helemaal niet gezond is en we het zo min mogelijk moeten eten. Maar misschien zijn ouderwetse snoepjes hierin wel een uitkomst! Deze worden al honderden jaren gegeten en bevatten veelal onbewerkte stoffen. Een voorbeeld hiervan is honing. Hakhoning bestellen kan gelukkig makkelijk online. Als je toch een griepje te pakken hebt hoef je de deur niet uit! Hakhoning is een ouderwetse snoepsoort die gemaakt is van honing, suiker, water en eventuele kruiden. Hier zijn dus geen e-nummers of kleurstoffen nodig.

Verzorgend en verzachtend

Honing is ook een wondermiddel bij zere keel en andere verkoudheidsklachten. Een glaasje thee met een lepeltje honing werkt heerlijk verzachtend op een pijnlijke keel. Hakhoning kan je ook door de thee mengen, of als simpel zuigsnoepje gebruiken. Door een variant met een smaakje te nemen, heb je naast de honingsmaak ook bijvoorbeeld sinaasappel of mint erbij!

Ook lekker voor kinderen

Bij hakhoning.shop kun je ambachtelijk hakhoning halen. Het is 100% natuurlijk en hartstikke lekker. Voor mensen die liever natuurlijke middelen gebruiken en zo min mogelijk medicijnen is dit zeker een uitkomst. Ook bijvoorbeeld kinderen kun je beter een natuurlijk honingsnoepje geven dan eentje met veel extra toegevoegde smaakversterkers en e-nummers. 

De natuur is er ook blij mee!

Voor het bestaan van deze snoepjes moeten we natuurlijk de bijen bedanken. Zij maken ten slotte de honing! Bijen doen dit vanzelf, en de imker haalt met plezier de honing bij de bijen weg zodat er geen opstoppingen kunnen ontstaan. De bijen vinden dat ook helemaal niet erg! Dit snoepje komt voort uit een feestelijke samenwerking tussen mensen en de natuur. Je kunt dus met een gerust hart blijven genieten van deze hakhoning snoepjes!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *