Geen categorie

Twee redenen om laadstations op het werk te hebben

Steeds meer mensen investeren in elektrische voertuigen. Wellicht hebben jouw medewerkers inmiddels ook elektrische voertuigen. De term “elektrisch voertuig” verwijst doorgaans naar alle voertuigen die elektriciteit gebruiken als belangrijkste bron van “brandstof”. De elektriciteit die is opgeslagen in het batterijpakket van het voertuig is de enige energiebron die de wielen aandrijft. Al die voertuigen maken gebruik van oplaadbare batterijpakketten die kunnen worden aangesloten en opgeladen via de laadpalen die op kantoor beschikbaar zijn. Als je nog geen laadstations op kantoor hebt, is dit misschien het juiste moment om te beginnen. Dit is een fantastische kans om tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van je werknemers en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verminderen.

Een milieuvriendelijk bedrijf maakt medewerkers loyaler

Milieuproblemen zijn voelbaar op elk continent. Het is dan ook niet verwonderlijk dat werkgevers nu een hoge prioriteit geven aan werknemers die zinvolle actie ondernemen op het gebied van duurzaamheid. Uit een enquête bleek zelfs dat veel werknemers trouw zouden blijven aan een bedrijf als het hen in staat zou stellen om een verschil te maken op het gebied van sociale en milieukwesties. Om dit tegen te gaan, beginnen steeds meer bedrijven duurzame initiatieven de hoogste prioriteit te geven om het werkgeluk van werknemers te vergroten. De werkplek, waar mensen het grootste deel van hun werkende leven doorbrengen, is een van de meest voor de hand liggende locaties om dit probleem aan te pakken. Als je wilt dat je medewerkers loyaler worden aan je bedrijf, moet je ze op het werk voorzien van oplaadpunten.

Meer werknemers zullen overstappen op elektrische voertuigen

Uit de meest recente statistieken blijkt dat de verkoop van elektrische auto’s de afgelopen jaren flink is gestegen. Daarom is het aantal elektrische voertuigen op de weg de afgelopen jaren snel toegenomen. Deze toename van het gebruik van elektrische voertuigen wordt veroorzaakt door een aantal zaken, zoals lagere prijzen voor lithium ion batterijen en EV’s in het algemeen. Elektrische auto’s hebben ook een grotere actieradius, goedkopere brandstof- en onderhoudskosten en een verscheidenheid aan overheidsstimulansen. Het is waarschijnlijker dat je werknemers een elektrische auto overwegen of er mogelijk in gaan rijden naarmate de markt voor elektrische voertuigen blijft groeien. Met een laadstation op kantoor wordt deze overstap nog gemakkelijker gemaakt. Ze kunnen nu eenvoudig hun auto opladen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *