Geen categorie

Geniet van de prachtige natuur op de beste camping van Ibiza

Als je op verschillende manieren van de natuur van Ibiza wilt genieten, moet je camping Ibiza eens proberen. Kamperen kan een impopulaire activiteit zijn op dit eiland. Dat komt omdat de meeste toeristen Ibiza bezoeken om te feesten. Als je echter een unieke ervaring wilt hebben wanneer je dit eiland bezoekt, moet je de camping eens proberen. Logeren in een hotel is misschien comfortabeler, maar je bent wel dicht bij de natuur als je in een tent op de camping slaapt. Het is niet alleen spannend, maar ook voordeliger dan een verblijf in een hotel. Als je een klein budget hebt, moet je juist proberen te kamperen op dit eiland. Hier is de lijst met de beste campings die je op Ibiza kunt vinden.

Camping Cala Nova

Als je van plan bent om op een camping te verblijven, houd dan rekening met het weer Ibiza. De beste tijd om te kamperen op dit eiland is in de zomer. Ben je op zoek naar een rustige en gezellige plek om te kamperen? Overnachten doe je dan op camping Cala Nova. Deze camping biedt complete faciliteiten voor de gasten. Zo vind je er snackbars, supermarkten en bars. Het biedt ook auto- en fietsverhuur. Verrassend genoeg biedt deze camping je ook gratis wifi aan. Je kunt er verschillende activiteiten doen, zoals paardrijden, tafeltennissen en watersporten. Deze camping ligt vlakbij het strand. Zo kun je even uitrusten in de tent terwijl je luistert naar het geluid van de golven.

Camping La Playa

Camping La Playa Ibiza is de perfecte bestemming voor je gezinsvakantie. Er worden verschillende accommodaties aangeboden door La Playa. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in een tent, bungalow of hippiecaravan. Verblijven in zo’n caravan is uniek en je zult het op andere plaatsen niet snel vinden. Deze camping biedt tal van spannende activiteiten die je met je gezin kunt ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld yoga beoefenen of een workshop Afrikaanse dans bezoeken. In de buurt van de camping vind je ook een hippiemarkt. Je kunt er dus handwerk en souvenirs kopen. Ook de faciliteiten die La Playa biedt zijn compleet. Het biedt gratis internet, een bar en een restaurant.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *