Business

Schootkussens als promotie artikel voor thuiswerkers

Liet je als bedrijf in het verleden promotiemateriaal maken zoals paraplu’s, pennen met inscriptie, drinkflessen of kalenders? Het wordt tijd voor vernieuwing.
Het werken heeft nieuwe vorm en inhoud gekregen. Een van de blijvende trends is dat er meer thuis gewerkt zal worden.
Dit geeft nieuwe kansen om je bedrijf onder de aandacht te brengen.
Hulpmiddelen en gemaks-items die thuis gebruikt worden kunnen nu als promotie artikel worden ingezet.
Een leuk (en uitermate handig!) artikel is het schootkussen.

Een schootkussen met bedrijfslogo of personeelsfoto

Een handig hulpmiddel voor het thuiswerken is een schootkussen.
Een schootkussen, ook genaamd laptop kussen, kan gemakkelijk gebruikt worden bij het werken met de laptop op schoot. Het leent zich uitstekend als ondergrond voor een laptop omdat de vulling, polystyreen balletjes, warmte isolerend zijn en warmte-uitslag bij langdurig gebruik van een laptop op schoot helpen voorkomen.
Daarnaast kan het kussen gebruikt worden voor andere activiteiten zoals bij het eten, hobby’s (puzzelen, handwerken) of op reis als tafeltje voor de kinderen achterin de auto. Je promotie artikel wordt dus bij verschillende activiteiten gebruikt. Zowel thuis, buiten als onderweg. Je bedrijf blijft op deze wijze mooi onder de aandacht.

Je kunt het schootkussen laten voorzien van je bedrijfslogo of van een afbeelding van je personeel, het bedrijfspand of een boodschap die je wilt brengen. Zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijk, waardoor er een groot oppervlak (ca. 40 x 30 cm) ontstaat om jezelf te promoten.

Waar kun je terecht voor een passende offerte?

Informeer eens naar de mogelijkheden voor schootkussens als promotie artikelen bij de specialist in Nederland.
Bezoek de website van Kadogalerie uit Haarlem. Kadogalerie is een van de grootste aanbieders van schootkussens in Nederland en België. Wil je voor je bedrijf meerdere exemplaren aanschaffen? Bel (023-5837837) of stuur een email en vraag een offerte aan of bespreek de mogelijkheden.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *