Business Financieel Trends Weetjes

Hoe houd je je creditcard veilig?

Vermijd de ‘skimming’-zwendel. Je moet weten dat iemand je creditcardgegevens steelt bij skimmen en deze gebruikt om dingen te kopen of geld op te nemen bij een geldautomaat. Dit kan worden gedaan met een speciaal apparaat dat op de kaartlezer van een geldautomaat is geplaatst, of door eenvoudig de nummers in een winkel te kopiëren voordat je je kaart gebruikt om te betalen. Let allereerst op bij het gebruik van geldautomaten. Vooral die op afgelegen locaties zoals luchthavens en treinstations. Als er enig teken van geknoei met de machine is, gebruik deze dan niet. Zorg er ook voor dat je je pincode indien mogelijk afdekt. zodat niemand anders kan zien wat je typt tijdens aankopen in winkels of restaurants. Je kunt ook een twin wallet kopen, omdat deze een kaartbeschermer heeft, zodat hackers je kaartnummer niet kunnen scannen.

Beveiligde apparaten en netwerken

Je kunt worden blootgesteld als je je browser de gegevens van je creditcard laat opslaan. Overweeg om Automatisch aanvullen in elke browser die je gebruikt uit te schakelen om dit te voorkomen. Overweeg ook om een ​​digitale portemonnee te gebruiken, een betaalmethode waarmee je je creditcards kunt gebruiken voor elektronische aankopen en die op je smartphone wordt bewaard. Digitale portefeuilles hebben het potentieel om veiliger te zijn dan het dragen van een creditcard, omdat ze authenticatie en codering gebruiken. Als je een digitale portemonnee gebruikt, maak het dan moeilijk om toegang te krijgen tot je smartphone door indien mogelijk een toegangscode en vingerafdruk te eisen, en installeer een app voor het vinden van telefoons voor het geval je deze kwijtraakt. Gebruik geen openbare computers of laptops met logins en wachtwoorden. Je zou iemand anders toegang kunnen geven tot al je persoonlijke informatie, inclusief creditcardgegevens.

Opslag met beveiliging kopen

De aanschaf van een slim wallet vergroot de veiligheid. De slimme portemonnee is een moderne interpretatie van de traditionele portemonnee. Door zijn compacte vorm past hij perfect in elke binnen- of broekzak. Er is ruimte voor maar liefst zes extra pasjes en geld dankzij het ruim gesneden leer. Je kaarten zijn direct toegankelijk met behulp van het innovatieve mechanisme. Kaarten worden door de aluminium behuizing beschermd tegen buigen, verbrijzelen en onbevoegde draadloze overdracht

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *