Trends Weetjes

Welke lampen heb je nodig voor jouw bouwbedrijf?

Als je een bouw- of aannemersbedrijf hebt, dan weet je één ding zeker: zonder goed materieel en goede materialen ben je nergens. Je zult er altijd voor moeten zorgen dat je gereedschappen in topconditie zijn en dat je het overzicht op de bouwplaats goed kunt bewaren. En dus is goede verlichting uitermate belangrijk.

Een bouwlamp is essentieel

Wanneer je een binnen-klus hebt, waarbij ook alle lampen worden vervangen, dan kan het zomaar zijn dat je, zelfs overdag, te weinig kunt zien om je werk goed en veilig te kunnen doen. Je kunt immers niet even een lampje aandoen. Een led bouwlamp kopen is dan een uitstekend idee. Het grote voordeel van een led bouwlamp is dat deze niet te warm wordt. Je hoeft ‘m dus niet te laten afkoelen voor je de lamp kunt verplaatsen naar de volgende ruimte. Er zijn verschillende led bouwlampen beschikbaar, zowel met als zonder statief.

Goede verlichting voorkomt diefstal

Een inbreker zal er nog wel twee keer over nadenken om jouw aanhanger of ander groot materieel van je terrein te stelen als er een goede led straatlamp staat of hangt. Deze lamp geeft zeer helder licht en kan er voor zorgen dat je spullen veilig(er) staan. Je kunt de led straatlamp aan je gevel bevestigen en dankzij de grote hoeveelheid branduren (wel 30.000!) heb je er de eerste jaren geen omkijken naar.

Zorg voor een schrikeffect

Heb je je bedrijf aan huis en wil je niet de hele nacht een verlicht erf hebben, dan kun je er ook voor kiezen om te gaan voor een schijnwerper op een sensor. Een led schijnwerper kopen doe je gewoon online en je bestelt de sensor er direct bij. Door de sensor goed in te stellen, gaat het licht alleen branden als er iemand op je erf komt die daar niet hoort. Dit kun je gemakkelijk zelf testen en regelen. Zo voorkom je dat de lamp bij iedere kat die langsloopt aan floept.

Het grote voordeel van een led schijnwerper met sensor is dat je zorgt voor een schrikeffect voor ongenode gasten. Een ander voordeel is dat je nooit handmatig het licht hoeft aan te doen als je zelf in het donker je erf op komt.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *