Business Financieel Ondernemen Weetjes

Apple voor zakelijk gebruik wordt steeds populairder

Refurbished Apple-producten worden steeds vaker voor zakelijke doeleinden ingezet. Dat is natuurlijk niet voor niets. Apple staat namelijk bekend om de hoge mate van betrouwbaarheid, gebruiksgemak en kwaliteit, terwijl refurbished bekend staat om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Een kleine refurbished iPhone met hand halt voor in de horeca of een iPad refurbished om klanten te kunnen helpen in de winkel: het wordt steeds gebruikelijker. En als je slim aanschaft, kun je de winst zelfs drukken waardoor je minder belasting hoeft te betalen.

Direct aftrekbaar van de winst

Als je zakelijke apparatuur aanschaft waarbij de prijs per product onder de €450 exclusief btw blijft, dan mag je die kosten in datzelfde jaar nog van de winst aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Koop je meerdere van dit soort apparatuur en ligt je totale aanschafwaarde boven de €2400? Dan kom je mogelijk zelfs in aanmerking voor de kleinschaligheidsaftrek (KIA). Dit is een aftrekpost voor bedrijfsmiddelen in het algemeen die je fiscale winst verlaagt, waardoor je als ondernemer minder belasting betaalt. Als ondernemer kun je dus belastingvoordeel behalen door zo veel mogelijk aftrekbare kosten op te voeren. Uitgaven onder de €450 exclusief btw mogen als kosten in aftrek worden gebracht, dus de aanschaf van refurbished iPhones en iPads zijn een slimme keuze.

iPad Mini 5 mateloos populair

Zo’n populaire tablet voor zakelijke doeleinden is de iPad Mini 5 refurbished. Allereerst omdat het aankoopbedrag binnen de perken blijft, maar vooral omdat de tablet snel en lekker compact is. Voor zaken waarop je alles nét wat duidelijker dan op een smartphonescherm wilt kunnen zien, is de iPad Mini 5 goed geschikt. Denk aan onderweg naar kantoor een presentatie voorbereiden, of je hotelgasten een digitale menukaart voorschotelen. De tablet is door zijn kracht en veelzijdigheid breed inzetbaar en mateloos populair.

Ook iPhone 8 doet het goed

Ook de iPhone 8 refurbished is een Apple-device die vaak zakelijk wordt ingezet, want het toestel is snel, lekker compact en haast niet stuk te krijgen. Daarnaast bevat de iPhone 8 veel functies en is het toestel intuïtief in gebruik. Veel horecapersoneel loopt ermee rond, maar ook als tweede (zakelijk) toestel fungeert de iPhone 8 goed. Met een snelle A11-chip en veel functies aan boord en een lage aanschafprijs is de iPhone 8 voor veel ondernemers een interessante keuze.

De voordelen van refurbished op een rij

Steeds meer ondernemers kiezen voor refurbished van Forza, want het is tot 60% voordeliger dan nieuw, zónder dat je hierbij inlevert op de hoge Apple-kwaliteit. Elk device is op tientallen punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd, waardoor het de kwaliteit van nieuw evenaart. Er zit 2 jaar garantie op zo’n toestel én je krijgt er gratis laadaccessoires bij. Daarnaast is je aanschaf na een paar jaar vaak nog wat geld waard, waardoor je via het inruilprogramma voordelig nieuwe Apple-apparaten kunt kopen. Goed voor de portemonnee én het milieu dus.

Groot aanbod

Naast de iPad Mini 5 en de iPhone 8 zijn er nog veel meer Apple-producten die je refurbished kunt kopen. Veel daarvan blijven onder de €450 exclusief btw, dus voor elk budget en doeleinde is er dus wel een geschikt refurbished-apparaat te vinden. Bekijk dus snel eens het complete refurbished-aanbod bij Forza Refurbished.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *