Ondernemen Trends Weetjes

Voor een mooie prijs Windows en Office aanschaffen

In 2021 is de nieuwe versie van Microsoft Office uitgebracht. Je kunt microsoft office 2021 downloaden voor een eenmalige aanschaf en hier zijn geen abonnementskosten aan verbonden. Je kunt ook microsoft windows 11 kopen en hierdoor ben je weer helemaal up-to-date. Office 2021 bevat alle nieuwste features van Microsoft. 

De diverse applicaties van Microsoft Office 11

De applicaties van Microsoft office 2021 zijn Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Wanneer je Office 2021 download ontvang je een activatiesleutel om de software te activeren. Hierdoor kun je alles direct installeren en je kunt meteen aan de slag met de nieuwe software. 

Meerdere edities van Windows 11

Op 24 juni 2021 kondigde Microsoft de opvolger van Windows 10 aan: Windows 11. Ondanks dat Microsoft had aangekondigd dat er geen nieuwe versie uitgebracht zou worden, werd er toch besloten om een nieuwe Windows versie uit te brengen. In Windows 11 is alles heroverwogen en ontwikkeld, zodat je alle programma´s op elk apparaat kunt gebruiken. Dit kun je voornamelijk terugzien in de nieuw ontwikkelde gebruikersinterface. Windows 11 wordt in meerdere edities uitgebracht, zoals Home, Education, Enterprise en Pro. Daarnaast is er ook een nieuwe Mobile Edition ontwikkeld. 

Systeemeisen van Microsoft Windows 11

Voordat je Windows 11 gaat aanschaffen is het verstandig om de systeemeisen te controleren. Windows 11 heeft namelijk hogere systeemeisen nodig dan Windows 10. Heb je een wat ouder model pc of laptop, dan zou dit kunnen betekenen dat je Window niet kunt upgraden. Heb je een nieuwe computer, dan zal dit niet voor problemen zorgen. 

Houd rekening met deze nieuwe systeemeisen

Windows 11 werkt enkel op 64-bit computers. Heb je een 32-bits computer, dan moet je de hardware upgraden om gebruik te kunnen maken van Windows 11. Daarnaast heeft Windows 11 ook meer werkgeheugen nodig. Het minimale RAM geheugen is namelijk verhoogd van 1 naar 4 gigabytes. Daarnaast heb je ook een minimale opslagruimte van 64 gb nodig. Voorheen was dit slechts 16 gb. 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *