Trends Weetjes

Wat zijn de voordelen van een tijdelijke opslagtent?

Het is als bedrijf onvermijdelijk om op een bepaald moment geconfronteerd te worden met een gebrek aan ruimte. Door een verhoogde productie, door een tijdelijke extra stockage of door verbouwwerken bijvoorbeeld volstaat de bestaande ruimte niet langer en moet er op zoek gegaan worden naar alternatieven. Een bijkomend gebouw kopen of huren is een heuse investering en bovendien niet op erg korte termijn te realiseren, deze oplossing komt dus niet meteen in aanmerking. Wat wel een perfecte oplossing biedt, is het huren van een tijdelijke opslagtent. Je leest hieronder waarom dit zo een goed idee is.

5 voordelen op een rijtje

Een tijdelijke opslagtent is misschien niet het eerste wat in je gedachten komt om extra ruimte te creëren, maar lees er gerust de voordelen op na om je van het tegendeel te overtuigen. 

Een tijdelijke opslagtent kan zonder vergunning

Voor tijdelijke opslagtenten heb je geen bouwvergunning nodig, wat een dubbel voordeel oplevert. Niet alleen verlies je niet de tijd die de aanvraag in beslag neemt, maar je wordt ook niet met de kosten van die aanvraag geconfronteerd.

Een tijdelijke opslagtent kan altijd aangepast worden

De nood aan extra ruimte is niet iets wat zich doorgaans lang op voorhand laat voorspellen. Kort op de bal kunnen spelen is dus van het grootste belang om de werkzaamheden van je onderneming niet in het gedrang te brengen. De opslagtent op je terrein kun je op ieder moment laten aanpassen naar de noden van dat moment. Zo kun je op iedere moment over precies de nodige ruimte beschikken.

Een tijdelijke opslagtent zo geplaatst of weggehaald

Extra ruimte voor je bedrijf creëren op slechts enkele dagen tijd een onmogelijke opgave? Als je een pand moet kopen of huren is dit inderdaad zo, maar niets als je kiest voor een opslagtent. De nood naar extra ruimte dient zich vandaag aan en enkele dagen later kan die ruimte al volledig in gebruik genomen worden. Is de extra ruimte niet langer aan de orde, dan is ook het wegvallen kwestie van slechts enkele dagen.

Een tijdelijke opslagtent huur je snel, makkelijk en flexibel

Een tijdelijke opslagtent huren is de makkelijkste, snelste en meest flexibele manier om aan extra ruimte te komen. Het contract kent een flexibele huurperiode en ook de aanpassing van de opslagtent is makkelijk te realiseren binnen een bestaand en lopend contract. Een minimum aan administratie en een maximum aan efficiëntie, dat kunnen we wel met zekerheid stellen.

Een tijdelijke opslagtent kan meerdere doelen dienen

Behoefte hebben aan extra ruimte is één zaak, die extra ruimte kan op verschillende momenten een verschillend doel dienen. Vandaag heb je misschien dringend behoefte aan extra opslagruimte, volgende maand heb je misschien een bedrijfsevenement gepland en nog wat later kan de renovatie van de kantoren aan de orde zijn. Voor al deze gelegenheden bieden tijdelijke opslagtenten een prima oplossing. De uitvoering van de tenten is makkelijk en snel aan te passen aan ieder gebruiksdoel. Denk maar aan verwarming, verlichting, sanitair en dergelijke meer. Iedere opslagtent kan op iedere moment volledig naar wens ingericht en aangepast worden.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *