Weetjes

Laat je creativiteit los op een eventtapijt

Wanneer je een feest of evenement organiseert, wil je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Denk hierbij aan de catering, de mensen en niet te vergeten: de decoratie. Want als je je best hebt gedaan om alles in orde te maken, wil je de gasten een ‘wow’-gevoel geven. En daar kan ik bij helpen! Want wat is er nu leuker dan een eventtapijt op jouw party? 

Ben jij benieuwd welke eventtapijten er bestaan of wil je puur inspiratie op doen? Lees dan snel verder:

Rode loper

Ben je van plan om een luxe evenement te organiseren? Gaat het om een beurs, gala of toch een verjaardagsfeest? Wat voor festijn je ook organiseert, met een rode loper zit je altijd goed. Wanneer de gasten over de rode loper paraderen, voelen zij zich namelijk gegarandeerd gezien. Daarbij is een voordeel van een rode loper ook dat de rij van mensen beter wordt gereguleerd. Want op een rode loper dring je natuurlijk niet voor.

Glittertapijt

Wil je de decoratie van je evenement extraordinair aanpakken? Dan is een glittertapijt perfect. Dit eventtapijt kan gebruikt worden voor allerlei soorten feesten. Zo zijn ze er in allerlei verschillende kleuren en maten. Organiseer je een unicornfeest? Dan is de paarse versie ideaal. Maar geef je juist een White Party? Dan kan je kiezen voor de witte versie. Kortom: dit tapijt is geschikt voor iedere glitter liefhebber.

Kunstgrastapijt 

Voor een hele andere look op je evenement, kan je kiezen voor het kunstgrastapijt. Deze optie onder andere geschikt voor sportliefhebbers, maar ook voor natuur fans. Enerzijds kan je namelijk een sportveld maken met dit tapijt. Anderzijds kan je hem ook gebruiken om een groene ruimte te creëren met bloemen en planten. Ook met dit eventtapijt kan je dus veel verschillende kanten op.

Logotapijt

Last but not least is het logotapijt aan de beurt. Bij dit eventtapijt is van alles mogelijk. Wil je een logo, slogan of symbool laten bedrukken op een tapijt? Dan is dit tapijt geschikt voor jou. Een logotapijt is bijvoorbeeld leuk voor op een releaseparty, maar ook voor een fair of expo. Daarbij is het ook erg handig om zo’n tapijt voor branding te gebruiken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *