Trends Weetjes

Unieke ideeën voor je volgende bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest kan erg leuk zijn. Daarnaast is het ook een geweldige manier om je medewerkers te laten zien dat je ze waardeert. Het feest moet iets zijn waar je medewerkers van zullen genieten en zullen onthouden. Hier zijn een aantal ideeën.

Silent disco

Een silent disco is een feest waarbij gasten via een draadloze koptelefoon naar muziek luisteren. De DJ of live band speelt de muziek en wordt doorgestuurd naar de koptelefoon van alle gasten. Dit is vooral geweldig voor groepen die zich zorgen maken over geluidsoverlast. Een silent disco kan in elke ruimte worden gehouden waar je voldoende ruimte hebt voor al je medewerkers om lekker te kunnen bewegen. Als je het ’s nachts organiseert, zorg er dan voor dat er lichten zijn zodat mensen niet over elkaar struikelen tijdens het dansen.

Karaoke avond

Een karaoke is een evenement waarbij de deelnemers op het podium hun favoriete liedjes meezingen. Het kan heel leuk zijn, maar het is belangrijk om te weten hoe je een karaoke avond in je bedrijf organiseert, zodat je niet vervelende avond tegemoet gaat. Een karaoke avond organiseren is eenvoudig. Je hoeft alleen maar al je collega’s bij elkaar te verzamelen en een paar nummers te kiezen die ze leuk vinden. Vervolgens moet je de apparatuur zo instellen dat iedereen er toegang toe heeft. Je kunt zelfs aangepaste afspeellijsten maken die zijn afgestemd op het stemtype of de persoonlijkheidskenmerken van elke persoon. Als je dit te veel werk vind, zijn er tal van online services die kant-en-klare karaoke tracks aanbieden.

Moordmysterie

Een moordmysterie is een geweldige manier om het bedrijfsuitje te vieren met je medewerkers. Dit kan een evenement zijn dat je thuis organiseert met een kleinere groep, of een evenement waar je met een grotere groep naartoe gaat. Het uitgangspunt is heel simpel, de helft van de mensen spelen acteurs in een moordmysterie, en de andere helft zijn gasten die het stuk als toeschouwers bijwonen. Het doel is dat alle deelnemers samen de misdaad oplossen.

Spelletjes dagen

Spelletjes dagen zijn een geweldige manier om mensen los te laten en plezier te hebben. Als je op zoek bent naar een alternatieve activiteit, overweeg dan om een spelletjes dag te organiseren waar je medewerkers elkaar kunnen uitdagen met een verscheidenheid aan spellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafeltennis, tafelvoetbal, pool of darts. Je team zal zich kunnen binden aan hun competitieve geest en zich kunnen vermaken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *