Business Weetjes

Een incassobureau inschakelen? Kies altijd voor een gespecialiseerde partij

Een incassobureau inschakelen doet u natuurlijk niet ieder dag. Het is daarom zeker geen verkeerd idee om u erg goed te verdiepen in verschillende partijen die u hier in kunnen gaan ondersteunen. Door te kiezen voor een specialist, zoals Onyx Advocaten, profiteert u van een aantal leuke voordelen.

De hoogst mogelijke drukmiddelen worden door het incassobureau op een korte termijn voor u ingezet

De hoogst mogelijke drukmiddelen worden door het incassobureau op een korte termijn voor u ingezet. Hierbij kunt u denken aan een gerechtelijke procedure, een kort geding, conservatoir beslag en faillissementsaanvraag. Omdat deze drukmiddelen alleen in mogen worden gezet door advocaten, bestaat het team van Onyx Advocaten enkel uit specialisten met een ruime ervaring in het vak. Dit zorgt er ook nog eens voor dat dit bureau zich kan onderscheiden van een deurwaarder en een regulier incassobureau.

Een incassobureau inschakelen zorgt voor de hoogst mogelijke juridische expertise

Kiest u voor een incassobureau inschakelen? Dit zorgt voor de hoogst mogelijke juridische expertise als het aankomt op incasso. Hierdoor weet u altijd zeker dat er geen vervelende discussies gaan ontstaan op het gebied van de betaling van de openstaande facturen. Een incassobureau neemt deze taken voor u uit handen en zorgt heirdoor altijd voor een snelle en efficiënte incassering van uw incasso. Uiteraard wordt hier altijd een menselijke toon voor gehanteerd.

U bent bij Onyx Advocaten altijd zeker van een “No Win, No Fee” incassobureau

U bent bij Onyx Advocaten altijd zeker van een “No Win, No Fee” incassobureau. Dit zorgt ervoor dat uw debiteur zorgt voor de kosten. Als er uiteindelijk niets wordt betaald, worde er geen kosten door dit bureau in rekening gebracht.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *