Weetjes

EuroParcs De Wije Werelt

Veel vakantieparken lopen over met boekingen in de drukke periodes. Het komt ook steeds vaker vol dat alle vakantiehuisjes volgeboekt zijn. Op vakantie gaan in het buitenland is nog steeds enorm populair, maar met de regels en onzekerheden rondom het reizen tegenwoordig, kiezen veel mensen ervoor om toch in het oude vertrouwde Nederland een plekje te vinden.

Als je geen zin hebt in dat hele gedoe met het vinden van een vakantiehuisje iedere vakantie, is het helemaal geen slecht idee om een huisje te kopen. Vakantiepark De Wije Werelt is een park in Nederland dat deze optie aanbiedt!

Welke faciliteiten vind je op vakantiepark De Wije Werelt?

EuroParcs De Wije Werelt ligt in Otterlo, tussen de hoge naaldbomen en de groepen met herten en andere wilde dieren. Otterlo ligt in de Veluwe, vlak naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe. In de nabije omgeving, zijn er genoeg activiteiten die je met het hele gezin kunt doen. Zo ligt Apeldoorn maar een kwartier rijden verwijderd van het park en kun je eenvoudig de Apenheul, pretpark Koningin Juliana toren en Burgers’ Zoo bezoeken.

Op het park zelf vind je een verwarmd buitenzwembad en een groot aantal speeltoestellen. Ook vind je er een kinderboerderij en voor de jongere kinderen is er een kidsclub die allerlei activiteiten en animatie verzorgt. 

Geen zin om te koken? Ga uit eten in het familierestaurant De Houtzagerij of één van de andere nabije restaurants!.

Huisjes die te koop zijn

De huisjes die te koop zijn op het park, zijn recreatiewoningen. Je kunt deze naar eigen behoeven gebruiken. Zo kan je ervoor kiezen om zelf in het huisje te verblijven, of je kan de keuze maken om hem te verhuren. 

Op dit moment zijn er op vakantiepark De Wije Werelt twee huisjes te koop. Één daarvan is een lodge, gemaakt voor vier personen. De lodge heeft twee kamers met slaapvertrekken. De glazen gevel geeft je een prachtig uitzicht over een gedeelte van het park en het bos.

Het tweede verblijf, is een villa. Deze heeft ruimte voor wel tien mensen met zes kamers. De villa biedt enorm veel ruimte en een uitzicht over het bos. In beide huisjes kun je verblijven wanneer je wil, wat het aanbod erg aantrekkelijk maakt.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *