Trends Weetjes

Kinderopvang Den Haag met kleine groepen en veel begeleiding

Elk kind is uniek en heeft het recht om zijn talenten te ontwikkelen. Road2School is een kinderopvang en BSO in Den Haag waar veel aandacht is voor het aanleren van kennis en vaardigheden. Met de juiste aandacht van de pedagogisch medewerkers en een veilig gevoel binnen de groep wordt elk kind hier uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Zo is het in staat om een goede basis te leggen voor zijn of haar toekomst.

Voorschoolse vaardigheden leren op het kinderdagverblijf

Om zo goed mogelijk aan de ontwikkeling van uw kind te werken, houdt Road2School de groepen altijd klein. Bij deze kinderopvang Den Haag wordt via observatietechnieken bekeken welke vaardigheden van uw kind extra stimulans nodig hebben. Samen met de ouders stellen de goed geschoolde begeleiders vervolgens doelen op met behulp van de SMART-methode. U als ouder kent uw kind natuurlijk door en door en Road2School besteedt daarom veel aandacht aan een goede samenwerking met ouders. Zo zit iedereen zoveel mogelijk op één lijn.

BSO Den Haag waar uw kind zich nooit verveelt

Kinderen tot vijf jaar zijn welkom in de groepen De Rups en De Vlinder van het kinderdagverblijf. Zoekt u voor- of naschoolse opvang voor een ouder kind? Road2School heeft ook een fijne BSO Den Haag, waar uw kind terecht kan op de groep De Uil. Ook bij deze opvang staat uw kind centraal en leert het om goed om te gaan met leeftijdsgenoten. Aandacht voor onderling overleggen en het ontwikkelen van zelfredzaamheid zijn dan ook belangrijk tijdens de uurtjes op de buitenschoolse opvang. Om beweging te stimuleren zijn er bovendien veel beweegspellen en activiteiten op het gebied van natuur, sport en expressie.

Elk kind heeft een eigen tempo waarin het zich ontwikkelt. De kinderopvang in Den Haag van Road2School stemt de begeleiding en activiteiten daarom altijd af op het niveau van uw kind. Ook als uw kind extra aandacht nodig heeft, dan is het uiteraard van harte welkom!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *