Weetjes

Wie zit er achter het koffiemerk Segafredo?

Je hebt vast wel eens het koffiemerk Segafredo voorbij zien komen, of misschien gebruik jij wel iedere ochtend Segafredo koffiebonen voor jouw espresso. Maar wie zit er eigenlijk achter Segafredo Zanetti en hoe is deze naam zo bekend geworden?

Massimo Zanetti

Niemand minder dan de Italiaanse Massimo Zanetti zit achter het merk Segafredo Zanetti. Segafredo Zanetti is de grootste producent van espresso over de hele wereld. De heer Massimo Zanetti heeft het merk in de jaren ’70 opgericht in Italië. Startte het merk eerst als leverancier voor de horeca, wijdde het later ook uit naar de consumentenmarkt.

Segafredo Zanetti heeft meer dan 90.000 klanten en er worden meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso per dag gedronken. Zit jij hier ook tussen? Segafredo Zanetti is onderdeel van Massimo Zanetti Beverage Group, gevestigd in Bologna in Italië. Met een omzet van ongeveer 1,2 miljard dollar per jaar, is dit de grootste particuliere onderneming in de gehele koffie-industrie.

Koffiebonen van Segafredo

Segafredo heeft een ruim assortiment aan koffiebonen. Dit Italiaanse merk staat bekent om de sterkere blends en is daarom bij veel mensen in en rond Italië favoriet. Gelukkig kunnen we in Nederland ook genieten van deze heerlijke koffiebonen en ervaren we met de smaken van Segafredo een echt geluksmomentje in Italiaanse sferen.

Wil je graag kennismaken met Segafredo koffiebonen of ben je al bekend en krijg je geen genoeg? Bestel Segafredo koffiebonen direct bij koffiepiraat.nl en geniet thuis of op werk van de heerlijke smaaksensatie van Segafredo koffiebonen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *