Trends Weetjes

Tips en ideeën voor je keuken achterwand

Tips en ideeën voor je keuken achterwand

Er zijn verschillende trends in de keukenwereld. Wanneer de keuken aan vervanging of een update toe is, kan de zoektocht soms lastig zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Of het idee in je hoofd kun je niet vinden in de praktijk. Een mooie oplossing voor een achterwand in de keuken is een glazen achterwand keuken. Een van de soorten materialen die daarvoor wordt gebruikt is Edelglas.

Reliëf of gekleurd

Het leuke van een glazen achterwand in de keuken is dat je de uitstraling kan creëren die bij jou en je huis past. Met reliëf geef je de keuken wat meer diepte. Je achterwand gaat op die manier leven. Denk aan de golven van de oceaan met reliëf of verschillende kleuren op de achtergrond waardoor het glas een mooi effect krijgt. Ook zonder reliëf kun je met verschillende kleuren veel vrolijkheid in je keuken krijgen.

Hygiënisch

Naast dat een glazen achterwand in de keuken een verbluffend effect kan geven, is het ook nog eens erg hygiënisch. In tegenstelling tot tegels met voegen, is een glazen achterwand egaal. Hierdoor gaan vieze etensresten, stof en andere vuiligheden niet in de voegen zitten. Het is heel simpel af te nemen met een doekje en je achterwand is weer stralend schoon. Wel zo gemakkelijk allemaal.

Spatwand

Een leuke tip om je keuken een kleine update te geven, is het vervangen van je spatwand. De spatwand in de keuken voorkomt dat je achterwand van je keuken niet te vies wordt. Heel veel materialen kunnen niet goed tegen vet en warmte. Een glazen spatwand is een ideale oplossing daarvoor. De spatwanden zijn op maat te bestellen en kun je voor je huidige betegeling of achterwand plaatsen. Door er een kleur aan toe te voegen of een mooie print op de glaswand te zetten krijg met een kleine aanpassing, een prachtig effect in je keuken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *