Trends

Kerstdecoratie voor een gezellige sfeer

Kerstdecoratie voor een gezellige sfeer

Kerstdecoratie is iets wat tijdens de decembermaand niet mag ontbreken. Het zorgt voor de gezellige sfeer en draagt bij aan het kerstgevoel. Verlichting, kersthuisjes, een kerstdorp, kerstbomen en andere accessoires zijn absoluut dingen die je in huis moet hebben.

Ieder jaar gaan mensen massaal op zoek naar nieuwe kerstdecoratie. Het is een hectische tijd waarin winkelstraten enorm druk zijn en bijna alles uitverkocht is. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om online kerstdecoratie te kopen.

FelinaWorld

FelinaWorld is een online groothandel in allerlei soorten kerstdecoratie in Europa waaronder kerstdorpen, kersthuisjes en kunstmatige kerstbomen. Er zijn meer dan 2000 producten beschikbaar op de webshop met bekende merken van goede kwaliteit. De producten gaan jarenlang mee en zijn zeker niet snel toe aan vervanging.

Kersthuisjes

De kersthuisjes op FelinaWorld passen perfect binnen kerstdorpen van alle formaten. De producten kunnen worden onderverdeeld in een aantal categorieën die passen bij verschillende stijlen. Er is keuze uit meer dan 700 soorten kersthuisjes en winkeltjes op FelinaWorld die ieder een bijdrage doen aan de sfeer binnen een dorpje.

De kersthuisjes van FelinaWorld zijn veelal van de beroemde merken Lemax en Luville, een merk wat graag sprookjesachtige huisjes maakt die rijkelijk gedetailleerd zijn.

De miniatuur kersthuisjes worden verlicht door batterijen of adapters. De adapters worden standaard meegeleverd waardoor de huisjes neergezet kunnen worden en direct werken.

Kerstdorpen

Ook de kerstdorpen van FelinaWorld zijn van de merken Lemax en Luville. Lemax verkocht ooit voornamelijk verlichte huisjes, maar heeft het assortiment ondertussen uitgebreid tot allerlei toevoegingen waaronder boompjes, treinen en andere figuurtjes.

Zowel Lemax als Luville hebben diverse thema’s waarin hun dorpjes en huisjes kunnen worden onderverdeeld. Luville, bekend door de vele sprookjesachtige huisjes, heeft zelfs een aparte Efteling lijn ontworpen. Dit zijn miniatuurfiguurtjes en gebouwtjes die ieder een attractie uit de Efteling representeren.

De kerstdorpen en kersthuisjes van FelinaWorld zijn door het uitgebreide assortiment een populaire keuze en een echte aanrader om aan te schaffen voor tijdens de feestdagen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *