Trends

De beste huidverzorgingsproducten

Marie-Stella is een Amsterdams lifestyle merk dat zich inzet om de toegang tot schoon drinkwater wereldwijd te vergroten. Door het aanbieden van natuurlijk mineraalwater, natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums dragen zij bij; voor elk verkocht product doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om wereldwijd projecten voor schoon drinkwater te ondersteunen.

Je kunt de producten van Marie Stella Maris eenvoudig en snel bestellen bij Esthervanmaanen.nl. Hier heeft u de keus uit een ruim assortiment, niet alleen van Marie Stella Maris, maar ook van andere toonaangevende merken op het gebied van huidverzorging.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door Marie Stella Maris

Naast hun maatschappelijke missie vinden ze het belangrijk om producten te ontwikkelen die een positief effect hebben op je welzijn; producten die zorgzaam zijn, er mooi uitzien, heerlijk ruiken en je gewoon een goed gevoel geven. Ze ontwikkelen hun producten met oog voor detail en gebruiken veel natuurlijke ingrediënten in hun verzorgingsproducten. Tijdloosheid en duurzaamheid zijn belangrijke waarden binnen de organisatie en hebben ertoe geleid dat ze zich richten op navuloplossingen binnen hun productportfolio.

Wie je ook bent, waar je ook bent, water is leven. Toegang tot een schone bron is de basis van gezondheid en veiligheid. Dit is echter nog niet voor iedereen een realiteit. Elke dag ervaren mensen over de hele wereld, voornamelijk kinderen, de schadelijke en vaak fatale gevolgen van niet genoeg hebben.

Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitatie tot mensenrecht verklaarden, raakte oprichter Patrick Munsters geïnspireerd. Samen met zijn zakenpartner Carel Neuberg begonnen ze met Marie-Stella-Maris als middel om mensen te inspireren om (maatschappelijk) bewuster te consumeren en om gezamenlijk bij te dragen aan het verbeteren van de toegang tot schoon drinkwater wereldwijd.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *