Trends

Ga jij voor een laadpaal op kantoor?

Meer en meer bedrijven kiezen zorgvuldig om te investeren in een laadpaal voor hun bedrijf. Een laadpaal voor op kantoor wordt dus ook steeds overwogen. Aan de investering van een laadpaal zijn ook een aantal goede voordelen aan gekoppeld. Niet alleen voor mensen die in uw bedrijf werken, maar ook voor mensen die op afspraak komen kan het mooi meegenomen zijn. Zakenpartners, klanten en anderen kunnen het gebruiken op de moment dat ze bij u op kantoor of in de winkel zijn. Terwijl ze in vergadering zijn wordt hun auto opgeladen, wat wil je nog meer?

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een laadpaal?

De laatste jaren is de investering van een laadpaal voor op kantoor steeds populairder geworden. Meer en meer bedrijven kiezen voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze ontwikkeling heeft geleid tot het ontstaan ​​van verschillende soorten geschillen in de markt. Daarom maken we op dit gebied een onderscheid tussen, onder andere, de volgende voorbeelden:

  • De Alfen Eve;
  • De EV-box Businessline dubbel;
  • De Delta DC lader;

Bovenstaande zijn drie belangrijke functies die je kan vinden in het aanbod van het exclusieve bedrijf Eneco eMobility. Welke van deze verschillende opties u uiteindelijk kiest, is afhankelijk van vele factoren. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de sterkte van de capaciteit van het wagenpark van uw bedrijf, maar ook van de modellen van auto’s die u heeft. We maken op dit gebied een onderscheid tussen een wandmodel en een paalmodel. Daarnaast is ook het materiaal waaruit de paal is gemaakt een zeer belangrijke factor. Nog steeds worden veel mensen afgeschrikt van de prijs, het is inderdaad niet goedkoop maar je biedt ook een extra troef aan naar de klanten toe.

Investeren in een laadpaal is investeren in een beter klimaat

Van zodra het bedrijf heeft gekozen voor een laadpaal zal een logische volgende stap zijn dat er elektrische wagens in het wagenpark komen. Anderzijds als je eerst elektrische wagens koopt zal je wel een of meerdere laadpalen moeten laten installeren. Investeren in elektrisch rijden en dus in laadpalen, is investeren in een beter en groener klimaat.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *