Ondernemen

Mijn bedrijf wordt te groot voor het kantoor

De Nederlandse economie herstelt zich. Na een moeilijke periode deden veel bedrijven het terug goed en dat zagen ze ook terug in de omzetcijfers. Er was opnieuw een sterke groei te zien in de economie en in het koopgedrag van de consumenten. Er zijn veel zakelijke kansen, er zijn steeds meer mogelijkheden als bedrijf maar er zijn ook steeds meer bedrijven en dus ook concurrentie. Soms komen klanten zelf naar u toe maar in de meeste gevallen moet jij de klanten overhalen om bij jou te kopen. Als ondernemer kunt u niet gemakkelijk de juiste klanten en een functioneel team vinden. Zowel in house als naar de klanten toe is het vaak een hele zoektocht om de juiste mensen te vinden. Aan wie wil je jouw product of dienst verkopen en wie kan je daarvoor het best gebruiken? Groeien met je bedrijf maakt een goede indruk op de klant en potentiële werknemers maar het brengt ook veel stress met zich mee.

Ga voor een grote werkruimte

Wanneer u meer personeel in dienst neemt, merkt u al snel op dat niet enkel het bedrijf groeit maar ook de werkruimte moet groeien. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw kantoor, is een van de eerste vragen die u zich moet stellen of u best koopt of huurt.

Denk ook eens aan de plannen voor de komende vijf jaar, zie je het bedrijf nog sterk groeien? Denk hier dan ook bij na als je op zoek gaat naar een kantoor. Is het de bedoeling dat je gaat uitbreiden en een extra kantoor zoekt of ga je volledig verhuizen? Gelukkig zijn er experts die u kunnen helpen bij uw zoektocht en u kan adviseren. Om de kosten te besparen kunt ook eens zoeken naar gebruikte kantoormeubelen.

Naast een kantoor ben ik ook op zoek naar nieuwe werknemers

Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar de studentensteden waar heel wat young potentials op de arbeidsmarkt komen. Deze studenten of net afgestudeerden beschikken over de nieuwste kennis en ze zijn goedkoper voor je bedrijf. Hiernaast heb je ook heel wat groeipotentieel door jongeren aan te nemen en kan je ze nog volledig naar jouw hand zetten.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *