Business Carrière Ondernemen Trends

Thuiskantoor Essentials!

Uw computer

Weinig of geen kleine ondernemers die thuis kunnen werken, kunnen hun werk zonder computer afmaken. Doe uw onderzoek, zodat u er een selecteert die aan uw specifieke behoeften voldoet. Overweeg een laptop als u van plan bent een mobiel kantoor te creëren naast uw thuiskantoor, of als uw werk vaak gepaard gaat met het bezoeken van locaties van klanten of klanten.

Een monitor

U hebt zeker een monitor nodig als u een desktopcomputer hebt, maar het kan ook nuttig zijn – en makkelijker op uw nek – om er een aan te sluiten op uw laptop. U kunt ook dubbele monitoren overwegen, afhankelijk van het werk dat u doet.

Uw bureau

Idealiter heeft u ruimte voor een traditioneel bureau waar u een ergonomisch verantwoorde werkplek kunt creëren. U kunt een tafel, balie of ander vlak oppervlak in een handomdraai laten werken als een ruimte die u dwingt tot creativiteit.

Een tafelmicrofoon

De SpeechWare tafelmicrofoons hebben de beste opnamekwaliteit als het gaat om het maken van tekst met Dragon spraakherkenning zonder dat u een, voor u wellicht hinderlijke, headset hoeft te dragen. U houdt uw handen vrij om uw muis en toetsenbord te bedienen. Een SpeechWare tafelmicrofoon, geeft u flexibiliteit en vrijheid bij het dicteren en beperkt u niet in uw zitpositie.

Een goede stoel

Een ergonomisch verantwoorde stoel veroorzaakt geen rugpijn. Een comfortabele stoel is een van de belangrijkste onderdelen van elk kantoor, dus neem de tijd en zorg om te selecteren en te investeren in een goede stoel. Ook hier geldt dat ergonomie en comfort tellen, dus zorg ervoor dat u de stoel test voordat u een aankoop doet.

Een printer of multifunctionele machine

Afhankelijk van de aard van uw bedrijf en zelfs als u een papierloos kantoor hebt, kunt u misschien wegkomen zonder een printer te hebben. Maar er zullen waarschijnlijk veel gelegenheden zijn waarop u wenst dat u er een had om te scannen, te faxen of om kopieën te maken. Overweeg om te kijken naar multifunctionele machines die al deze taken kunnen uitvoeren.

Een archiefkast

Zelfs als het je doel is om papierloos te zijn, zijn er altijd wat papieren documenten die je moet vasthouden. De beste plaats om deze documenten op te slaan zodat u ze kunt vinden is in een goed georganiseerde archiefkast.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *