Carrière Trends

Zo verschijn je in stijl op je werk

Zo verschijn je in stijl op je werk

Alles in en rondom jouw onderneming zegt iets over je onderneming. Een van de belangrijkste visitekaartjes voor je onderneming ben je zelf! Je wil graag representatief voor de dag komen. Of je nu alleen even op de zaak bent om wat op te halen of juist een belangrijke meeting hebt met een (potentiële) klant. Je wil graag in stijl en professioneel voor de dag komen.

Een praktische en stijlvolle tas

Hoe vaak moet je wel niet allerlei spullen meesjouwen van en naar je werkplek of naar een meeting. Vaak heb je op z’n minst je laptop nodig met een lader. Misschien neem je zelf nog wel wat drinken en een broodje mee en een map met belangrijke documenten. Daarvoor heb je waarschijnlijk een tas nodig. Plevier tassen zijn hiervoor een echte aanrader. Dit is een Nederlands merk die stijlvolle en kwalitatieve business tassen maakt. Met deze tas kom je stijlvol voor de dag en door de goede kwaliteit kan je hier heel lang van genieten. Daarnaast bieden deze Plevier businesstassen een erg functioneel binnenwerk zodat je al jouw belangrijke spullen en documenten veilig en geordend op kan bergen.

De juiste outfit

Wat de juiste outfit is voor jouw werk is natuurlijk compleet afhankelijk van wat voor werk je doet. Voor de een is dat een maatpak, maar voor de ander kan dit wat meer casual zijn. Kijk goed naar wat jij wil uitstralen voor jouw bedrijf. Wil je erg professioneel en formeel over komen, ga dan richting het maatpak. Wil je persoonlijker en informeel overkomen kun je best jeans of sneakers dragen.

Overige verzorging

Wat niet afhankelijk is van je werkzaamheden is je overige verzorging. Denk aan je kapsel en persoonlijke hygiëne. ‘’Als je haar maar goed zit’’ is niet voor niks een veel gesproken uitspraak. Als je haar goed zit en je een lekker luchtje draagt kom je meteen stijlvoller over.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *