Ondernemen

Hoe vind je het beste SEO bureau?

Een kwalitatief SEO bureau vinden dat resultaten boekt? Klinkt eenvoudiger dan het is. Er zijn honderden SEO bureaus die stuk voor stuk topresultaten beloven, maar hoe selecteer je nu een kwalitatief bureau? 

Enkele factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van je SEO bureau

Een SEO bureau kies je uiteraard niet op je onderbuikgevoel. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden voor je met een SEO agency in zee gaat: 

  • Sluit de visie en manier van werken van het bureau aan bij je onderneming en aanpak? Zit je op dezelfde golflengte en begrijpen ze je business? 
  • Informeert het bureau grondig naar hoe klanten je nu vinden, hoe je omzet boekt en welke kanalen je inzet om klanten te vinden en over de streep te trekken? 
  • Is er interesse in je concurrentie? 

Het spreekt voor zich dat je ook enkele referenties opvraagt en deze even checkt. Tevreden klanten zijn nog altijd de beste publiciteit voor een SEO bureau. Vraag om concrete resultaten en cijfers. Een SEO bureau moet je traffic en omzet boosten en dit is perfect meetbaar. Cijfers bewijzen het rendement van SEO campagnes en dat is dan ook een goed vertrekpunt om je keuze op te baseren. 

Welke valkuilen ontwijk je beter bij het kiezen van een SEO bureau? 

Ga niet voor het goedkoopste SEO bureau als dat de enige reden is. Goedkoop is vaak duurkoop als de resultaten niet volgen. Kijk verder dan beloftes, maar een betrouwbaar SEO bureau zal ook geen spijkerharde garanties geven. Succes met SEO hangt van heel veel factoren af, niet in het minst van de kwaliteit van je producten en/of dienstverlening. Daar heeft het SEO bureau geen invloed op. Een bureau dat instant resultaat garandeert? Links laten liggen! 

Een professioneel SEO bureau start altijd met een gedegen zoekwoordenonderzoek, laat dat dus een belangrijke parameter zijn. 

Een kwalitatief SEO bureau nodig? 

Bij online marketing bureau Pingwin zijn we al jaren thuis in SEO en staan we garant voor een doortastende aanpak met oog voor rendement. Meer weten over onze werkwijze? Contacteer ons en we bekijken graag de mogelijkheden. 

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *