Business

Voor thuis en op kantoor

We werken tegenwoordig veel thuis. Stukje bij beetje gaan we weer naar kantoor, maar voor een groot deel geldt nog steeds dat kantoor een uitzondering is op de regel! Voor een aantal beroepen is het ook van belang dat je als werknemer een goed beveiligde laptop hebt, zeker als je met gevoelige software aan de slag gaat. Voor de IT afdeling kan het ineens erg druk geworden zijn door allemaal verschillende laptops te moeten beveiligen, laat staan al het extra onderhoud dat voor elk merk verschilt. Om dit soepeler te laten verlopen, kan je ervoor kiezen om je werknemers een werklaptop uit te lenen via Veenman.

Veilig en snel

Iedere werknemer een laptop uit lenen klinkt misschien als een dure investering. En dat is misschien ook zo. Maar aan het einde van het jaar zal je de IT afdeling honderden uren hebben bespaard door veel onderhoud weg te nemen! Door iedereen dezelfde laptop te geven, met de beste en bovenal veiligste software, is het onderhoud snel gedaan. Je hebt niet meer te maken met allerlei verschillende merken, softwareversies en onbekende programma’s de problemen kunnen veroorzaken. Device as a Service, ook DaaS IT genoemd, is een uitstekende service om je kantoor te optimaliseren.      

Klaar voor de volgende

Naast de voordelen voor de IT afdeling, hebben de werknemers ook meer plezier aan de snelle en veilige laptops waar ze mee kunnen werken. Als je bijvoorbeeld geen geld kunt besteden aan een dure nieuwe laptop kopen voor kantoor, zal je waarschijnlijk met je oude laptop opgescheept zitten. Een langzame en onveilige laptop wordt niemand blij van. En als de tijd van de werknemer erop zit, kan de laptop makkelijk schoongemaakt worden en krijgt hij een mooie update voordat hij verder gaat naar de volgende werknemer! Iedereen die aanschuift bij het bedrijf heeft de beste en veiligste elektronica om je bedrijf zo goed mogelijk te laten functioneren.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *