Business

Nieuw zakelijk telefoonabonnement

Tegenwoordig zijn er enorm veel aanbieders als het gaat om telefoonabonnementen. Het is dus lastig om te weten welk zakelijk telefoonabonnement voor jouw bedrijf het voordeligste is. In Nederland zijn dus 11 verschillende telecomproviders, waarvan een deel zich ook richt op zakelijke abonnementen aanbieden.

Providers die zakelijke abonnementen aanbieden

Hieronder zie je meer informatie over de providers die zakelijke telefoonabonnementen aanbieden.

  • De eerste provider is Vodafone. Vodafone biedt onder andere een looptijd van 1 of 2 jaar aan. Daarnaast zijn zakelijke abonnementen af te nemen met of zonder toestel. Je hoeft dus niet per se een telefoon aan te schaffen bij een zakelijk abonnement als dit niet gewenst is.
  • Daarnaast is KPN een provider. Zij bieden ook een looptijd van 1 of 2 jaar en onbeperkte hoeveelheid data voor mobiel internet. Ook bij KPN heb je de keuze of je wel of geen toestel erbij wil kopen.
  • Ook T-mobile is een provider met zakelijke abonnementen. Zij bieden onder andere onbeperkte belminuten en internet. Hier is wederom de optie om het abonnement af te sluiten met of zonder toestel.
  • Daarnaast heeft Hollands Nieuwe ook zakelijke abonnementen. Zij kunnen bijvoorbeeld een gecombineerde bundel aanbieden en natuurlijk nog veel meer. Ook hier is de optie er om een telefoonabonnement aan te schaffen zonder een toestel erbij te kopen.
  • Tot slot heb je Youfone. Zij bieden diverse looptijden, maar hier kun je alleen een abonnement zonder toestel kopen. Zij bieden dus geen telefoons aan met een abonnement erbij.

Een zakelijk telefoonabonnement zonder toestel kopen

Ook in het zakelijke leven wordt Sim Only steeds populairder. Er zitten natuurlijk wat voordelen aan het kopen van een zakelijk abonnement zonder toestel. Allereerst heb je geen maandelijkse lasten voor de aangeschafte telefoon. Heb je nog een goede telefoon, dan is het onnodig om een nieuwe aan te schaffen. Tegenwoordig is het mogelijk om Sim Only bij alle bovenstaande providers af te nemen, maar ook nog bij Ben, Simyo, Simpel en Lebara.

Een zakelijk telefoonabonnement met toestel kopen 

Om een abonnement af te sluiten waar je een toestel bij wil kopen, kun je kijken naar Vodafone, KPN, T-mobile en Hollands Nieuwe. Zij bieden veelal zakelijke abonnementen met toestellen. Welke telefoons er worden aangeboden is afhankelijk per provider. Vaak is er de keuze uit goede, kwalitatieve telefoons, zoals; Apple, Huawei, LG, Sony, Nokia, etc.

Het verlengen van een zakelijk telefoonabonnement

Het verlengen van je abonnement kan vaak al een aantal maanden voordat je abonnement afloopt. De provider waar je bij zit, wil jou natuurlijk graag als klant houden. Zorg dat je tijdig uitzoekt tot wanneer je abonnementen geldig zijn. Dit is vaak te vinden op de website van de provider.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *