Business Ondernemen

Handige kleinigheidjes op kantoor

Wat zijn nou kleine handigheidjes die eigenlijk iedereen wel nodig heeft op kantoor, maar lang niet iedereen heeft? Kalenders, agenda’s, etc. Tegenwoordig is veel online, maar de papieren kalenders en agenda’s hebben het nog niet opgegeven. Ze zijn ook erg praktisch! Lees vooral verder, want ik ga je vertellen waarom deze kleinigheidjes binnen een bedrijf handig zijn.

Kalenders

Er zijn natuurlijk veel verschillende kalenders. Zo heb je een bureaukalender, een wandkalender, een pocketkalender en ga zo maar door. We zullen beginnen met de bureaukalender. Deze zijn enorm praktisch en maar klein van formaat. Er zit natuurlijk verschil in formaat, het is maar net wat jij fijn vindt. Een bureaukalender kan worden gepersonaliseerd. Dit is bijvoorbeeld ook leuk als cadeau voor je klant. Op die manier sta je toch het hele jaar op het bureau en zal hij of zij elke keer aan jouw bedrijf denken als ze kijken naar de kalender. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een wandkalender. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden. deze kun je ook als cadeautje doen aan een klant, maar je kunt ze ook zelf ophangen. Op die manier kan iedereen zijn of haar verjaardag erin zetten en zal je dus niet vergeten wanneer je personeel jarig is. Zo kun je tijdig een kaartje versturen!

Agenda’s

Agenda’s worden ook steeds meer gebruikt op een telefoon of laptop en bijna niet meer als papieren versie. Eigenlijk jammer, want een papieren agenda is super functioneel! In plaats van je digitale agenda vol te zetten met afspraken, verjaardagen, eventuele privé dingen zoals je trainingstijden, kun je per dag gewoon opschrijven wat je moet doen, wat je wil doen en ook dat je die avond moet trainen. Er is veel meer ruimte om uitgebreid te schrijven in een papieren agenda. Een agenda heeft ook altijd lege pagina’s voor notities. Zo hoef jij ook niet de app notities te gebruiken in je telefoon. En tot slot is een gepersonaliseerde agenda ook een leuk cadeautje aan je personeel en eventueel klanten.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *