Weetjes

Verschillende type vriezers

De vriezer is een relatief moderne uitvinding. Tegenwoordig kan het echter moeilijk zijn om je een huis voor te stellen zonder ten minste één vriezer. Ze zijn een van de meest voorkomende manieren geworden voor mensen om vlees en ander voedsel te bewaren. Het invriezen van voedsel beschermt ze tegen bacteriën, schimmels en rot. Ook worden er in de winkels of restaurantjes gebruik van gemaakt om ijs of ijs lolly’s in te bewaren zoals de Ola vriezer. Veel mensen winkelen liever minder vaak en kopen grote hoeveelheden om geld en tijd te besparen. Een vrijstaande vriezer kan een zuinig alternatief zijn voor de aanschaf van een koelkast met een groter vriesvak.

Draagbare Diepvriezers

Met de kleine draagbare diepvriezer is er de mogelijkheid gekomen om producten of items te vervoeren die gevaar lopen te bederven zonder de rommel en het ongemak van een koeler gevuld met ijs.

Staande vriezers 

Een staande vriezer kost meestal wat meer maar het biedt ook meer gemak en is flexibel in gebruik. Je kan het bijna overal neerzetten. Of het nu in de hoofdkeuken of in de garage, bijkeuken of kelder wordt bewaard, een rechtopstaand model is perfect voor het invriezen van voedsel dat je gemakkelijk moet kunnen bereiken.

Vrieskist

meeste vrieskasten komen met een gebogen boven glas en met 2 tot 3 mandjes om voedsel of ijs in te bewaren. Het zijn ook koeler dan normale vriezers. De meeste vrieskisten zien er hetzelfde uit en doen hetzelfde werk, dus het komt er allemaal op neer naar welk formaat vrieskist je op zoek bent.

Ijsvitrine Vriezers

Het is een geweldige zelfbediening methode voor het verkopen en bewaren van diepgevroren nieuwigheden (zoals ijsbroodjes, ijslolly’s, enz.) bij concessiestands, snack winkels, restaurants en andere eetgelegenheden. De meeste ontwerpen zijn uitgerust met glazen schuifdeuren, ingebouwde veiligheidssloten en instelbare temperatuurregelings functies. Deze vriezers kunnen in een groot aantal verschillende maten worden geleverd om aan jouw behoeften te voldoen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *