Weetjes

Mokken bedrukken bij BudgetGift.nl

Mokken bedrukken met een tekst of logo is erg populair. De tijd dat we saaie witte mokken in de bedrijfskantine of thuis in de kast zagen staan zijn voorbij. Fleurige bedrukte mokken komen daarvoor in de plaats. Dat is natuurlijk ook een stuk leuker dan een saaie witte mok.
Mokken worden dagelijks gebruikt. Om bijvoorbeeld koffie te drinken, thee of melk. Doordat mokken dagelijks gebruikt worden, biedt dit ook de mogelijkheid om mokken te gebruiken als promotiemiddel. Laat er een leuke tekst op drukken of een bedrijfslogo. Wil je liever een gezinsfoto er op laten drukken, of een andere afbeelding waar een mooie herinnering aan zit? Het is allemaal mogelijk op een mok.


Voor iedereen een mok


Zoals er al werd vermeld, bestaan er veel verschillende mokken. Niet alleen de inhoud van de mok is anders, maar ook de kleur, de vorm en zelfs het oor van de mok verschilt per mok. Dit maakt het soms ook wel moeilijk kiezen welke leuke mok er nu gekozen moet worden. Maar het meest doorslaggevende is toch wel de kleur van de mok. Wist je dat ook de kleur van binnenkant of onderkant van de mok aangepast kan worden aan jouw wensen? Zo krijg je een mok die precies bij jouw huisstijl past.


Mokken bedrukken met logo


Mokken kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Dit kan simpel aan één zijde van de mok in één kleur. Maar meerdere kleuren is ook mogelijk. Een full color afbeeldingen rondom de mok behoort ook tot de mogelijkheden.
Houdt er wel rekening mee dat de bedrukking op de mok in een vaatwasser langzaam kan vervagen. Dit proces gaat wel heel langzaam (gemiddeld zo’n 500 wasbeurten), maar kleuren zullen dus wel langzaamaan gaan vervagen. Als er gebruikt wordt gemaakt van professionele vaatwasser (die temperaturen liggen meestal wat hoger dan de normale vaatwassers), kan dit proces wat sneller gaan.


Online mokken bedrukken


Wil je mokken bedrukken in een oplage van minimaal 10 stuks? Laat dan jouw mokken bedrukken bij BudgetGift.nl. Hoe meer mokken je afneemt, hoe goedkoper dit per stuk wordt. Het loont dus zeker om direct een grote afname van mokken te doen. Mokken zijn tijdloos en willen nog wel eens kapot vallen, dus dan heb je gelijk wat mokken achter de hand.
BudgetGift.nl biedt een ruim assortiment van te bedrukken mokken aan. Zo zit er altijd de perfect mok voor jou tussen. Bestel de mokken gemakkelijk en snel via de website. Naast dat ze snelle levertijden en goede prijzen hebben, is de service ook nog eens erg goed. Dus heb je vragen over het bedrukken van mokken? Neem dan gerust contact op met BudgetGift.nl.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.