Weetjes

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp op sportmedailles laten maken?

Ben jij verantwoordelijk voor het regelen van prijzen voor een (sport)evenement? Zet dan jouw eigen ontwerp op sportmedailles en gebruik deze als prijs. Sportmedailles komen in verschillende soorten en maten, maar als je jouw eigen ontwerp er op zet kun je zeker weten dat de winnaars blij zullen zijn met hun prijs.

Jouw eigen sportmedailles ontwerpen

Als jouw evenement al een logo heeft zou je deze kunnen omtoveren in sportmedailles. Je kunt er echter ook voor kiezen om een geheel ander design op je sportmedailles te laten maken. Als je zelf ontwerptalent hebt kun je het ontwerp rechtstreeks opsturen, maar dat heeft lang niet iedereen. Hierom kun je bij Pro-Merchandise hulp krijgen bij het bedenken en ontwerpen van het design die je graag wilt zien op de sportmedailles.

Afmetingen van sportmedailles

Bij het ontwerpen van de sportmedailles kun je eigenlijk alles doen wat je wilt. De afmetingen van de sportmedailles zijn in principe vrijblijvend. Meestal kiezen mensen wel afmetingen tussen de 5×5 en 9×9 cm. Het is dus wel mogelijk om deze groter te maken, maar dan worden de sportmedailles al snel als ‘te zwaar’ beschouwd.

Verschillende soorten sportmedailles

Sportmedailles worden over het algemeen altijd gemaakt van metaal, maar ook dit mag je uiteraard zelf weten. Medailles worden ook wel eens gemaakt van plastic of hout en allerlei verschillende soorten en maten. Afhankelijk van jouw ontwerp kan het ook wel eens interessant om deze opties te bekijken.

Sportmedailles bevestigen

Sportmedailles kunnen worden bevestigd op verschillen manieren afhankelijk van jouw wensen. Je kunt de medailles bevestigen aan onder andere kettingen, hals/borstlinten en een koordje. Ook hierbij kun je alles personaliseren. Zo zorg je ervoor dat de gehele sportmedaille bij elkaar past.

Kleuren en gravures in sportmedailles

Je kunt bij het maken van de sportmedailles zelf kiezen welke kleuren je erop wilt hebben. Deze kleuren zijn echter gelimiteerd wanneer je kiest voor de techniek om het ontwerp erin te slaan. Je kunt er ook voor kiezen om je design in de sportmedailles te graveren.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *