Weetjes

De Stille Oceaan

De oceaan is groot en een deel ervan is nog onbekend. De oceaan is de plek voor vele levensvormen, we halen het meeste van ons voedsel en dagelijkse benodigdheden uit de oceaan. Niet veel mensen zijn ver de oceaan in gereisd, mensen brengen hun tijd vaak door op het strand en zwemmen in het ondiepe deel van de oceaan of om te surfen. Maar voordat je allerlei buiten- en strandactiviteiten gaat ondernemen, heeft u een zonnebrand factor 30 nodig om u te beschermen tegen eventuele huidbeschadigingen en kanker door de Uv-straling van de zon. Maar niet alle zonnebrandmiddelen zijn koraalveilig of legaal om te gebruiken, de meeste zonnebrandmiddelen zijn verboden vanwege de chemicaliën die het koraalleven kunnen beïnvloeden.

Wat is koraalleven?

Het koraalleven bestaat uit die kleine vissen, octopus, garnalen, kreeften onder het wateroppervlak die in koralen leven. Het is een onderwaterecosysteem dat is gemaakt van koloniale mariene skeletten. In Australia Gold is het oceaan- en koraalleven nog steeds gezond en leven daar veel onderwaterwezens, waaronder haaien. Vanwege het prachtige ecosysteem van het onderwaterleven, hebben ze de meeste zonnebrandmiddelen verboden die niet veilig zijn voor het koraalleven. Chemische zonnebrandmiddelen kunnen sterk en schadelijk zijn voor de koralen en vissen, omdat de lagen die u op uw huid aanbrengt, zich kunnen vermengen met de oceaan en de chemicaliën schadelijk kunnen zijn of zelfs het onderwaterecosysteem kunnen vernietigen.

Hoe u de perfecte en veilige zonnebrandcrème kiest

Als u op zoek bent naar zonnebrandcrème voor de zomer of misschien een stranddag, is het belangrijk dat u de juiste zonnebrandcrème koopt voor uw huid en veilig voor het onderwaterecosysteem. Nu zijn er variaties van zonnebrandcrème die beginnen van SPF 10 tot 100, SPF is de chemische stof die uw huid beschermt tegen zonnebrand en de Uv-straling van de zon blokkeert. Maar het kan ook het onderwaterleven en koraalsystemen schaden. Om uzelf te beschermen tegen zonnebrand en Uv-straling en ook om de veiligheid van het onderwaterleven te behouden, heeft u een zonnebrandcrème van 15-30 SPF nodig.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *