Weetjes

Accessoires die je kunt kopen om je laptop te beschermen tijdens zakenreizen

Als zakenreiziger weet je hoe belangrijk het is om je laptop altijd bij je te hebben. Een laptop is een essentieel hulpmiddel voor elke professional, en zelfs als de jouwe geen gloednieuw model is, is hij nog steeds erg duur. Zakenreizigers nemen vaak hun laptop mee in vliegtuigen of in andere vervoersmiddelen zoals bussen of treinen. Deze vervoerswijzen zijn echter inherent gevaarlijk als het gaat om laptops. Het risico op schade door vloeistoffen, stofdeeltjes of zelfs een onbedoelde val kan aanzienlijk zijn. Het is belangrijk om je laptop te beschermen, zodat deze tijdens de hele reis veilig blijft.

Een waterbestendige laptoptas

Een waterdichte laptoptas kan je laptop beschermen tegen de elementen. Deze tassen zijn gemaakt van een materiaal dat beter bestand is tegen vocht en water, waardoor het je elektronica beschermt tijdens barre weersomstandigheden. Waterbestendige tassen hebben minder onderhoud nodig dan standaard laptoptassen, maar zijn ook iets duurder dan hun tegenhangers. Dit komt omdat ze zijn ontworpen met materialen die na verloop van tijd niet zo snel verslechteren of afbreken. Dit maakt ze duurzamer dan typische laptoptassen.

Een waterdichte hoes

Een waterdichte laptophoes is de meest veelzijdige optie. Het beschermt je laptop in verschillende situaties, van het opbergen in een tas tot het op schoot houden terwijl je hem gebruikt op de luchthaven of het treinstation. Een goede waterdichte hoes is schokbestendig, stofdicht en wordt geleverd met een waterdichte ritssluiting. Je kunt ook mouwen kopen die gewatteerd zijn voor extra bescherming tegen stoten en deuken. Sommige hebben zelfs riemen zodat je ze als een aktetas kunt dragen als je ze niet in een andere tas wil stoppen met andere dingen die ze verder kunnen beschadigen als ze nat worden.

Een stofafstotend toetsenbord cover

Laptop toetsenborden zijn gemaakt van stof aantrekkend plastic. Dit maakt ze bijzonder gevoelig voor vuil, puin en andere verontreinigingen die je laptop kunnen beschadigen. Door een toetsenbord hoes te gebruiken, houd je je laptop schoon en beschermd tegen morsen. Een toetsenbord cover helpt je toetsenbord te beschermen tegen stof, kruimels en kleine deeltjes die na verloop van tijd schade kunnen veroorzaken. Het moet ook een waterbestendige coating hebben, zodat het niet doorweekt raakt als je er iets op morst.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *