Trends Weetjes

Manieren om je kantoor gezelliger te maken

Mist je kantoor een beetje gezelligheid en een warme sfeer? Dan kun je verschillende stappen zetten om er een fijnere en inspirerende werkruimte van te maken. Een kantoor is een plek waar je klanten ontvangt, waar je hard werkt, samenwerkt met collega’s en waar je vaak veel tijd doorbrengt. Zorg er daarom voor dat je een huiselijke, maar toch zakelijke sfeer creëert, waardoor alle werknemers en klanten zich direct thuis en welkom voelen.

Kies voor meer kleur op kantoor

Van kale witte muren op kantoor wordt niemand blij en dit zorgt voor een weinig inspirerende werkruimte. Vandaar dat het belangrijk is om kleur in te zetten om een warme, sfeervolle en inspirerende werkomgeving te creëren. Je zou zelfs voor een bepaald thema in het kantoorinterieur kunnen kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Delfts blauw. Je zorgt voor een goede kleurbalans op kantoor, door bepaalde basiskleuren uit te kiezen en deze als een rode draad in iedere ruimte terug te laten komen. Zo voelen de verschillende ruimtes met elkaar verbonden en straalt het kantoor harmonie en balans uit.

Met dit soort eyecatchers zorg je voor een hip interieur op kantoor

Wist je dat eyecatchers op kantoor net even de puntjes op de i kunnen zetten, als het op het interieur en de sfeer aankomt? Een kantoorpand kun je helemaal inrichten zoals je zelf wil, zodat je er een fijne en inspirerende werkplek van kunt maken. Een voorbeeld van een goede eyecatcher is bijvoorbeeld een unieke tulpenvaas. Verder zou je bijvoorbeeld een pooltafel, wat beelden, kunst of industriële lampen kunnen plaatsen. Een eyecatcher kan bijvoorbeeld ook een grote plant of zelfs een boom midden in de kantoorruimte zijn. Zorg er in ieder geval voor dat de eyecatcher bij de rest van het interieur past, maar net even iets speciaals heeft, zodat het voldoende opvalt.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *