Trends

Investeren in jouw eigen gezondheid doe je zo

Naast dat je wilt investeren op de beurs, in crypto currency of in jouw eigen bedrijf moet je ook willen investeren in jezelf. Een goede gezondheid, in beweging blijven en letten op je voeding helpt jou vitaal en fit te blijven. Hierdoor kun jij alle uitdagingen die het leven met zich meebrengt overwinnen. Nu buiten de deur sporten niet altijd even toegankelijk meer is, is het belangrijk om thuis lekker aan de gang te gaan. Kijk voor betaalbare thuissportartikelen even bij Vikingchoice. Daar weten ze alles over thuissporten. Daarnaast geven wij je enkele tips over wat je kan doen om thuis te sporten.

Sportartikelen voor thuis, een eenmalige investering

Thuissporten kan heel snel heel saai worden. Lichaamseigen oefeningen zijn eentonig en het kan lastig zijn jezelf te blijven stimuleren. Om jezelf wat uitdaging te geven kun je sportartikelen aanschaffen die het thuissporten effectiever maken. Het voordeel van thuissporten is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hebt van de sportschool. Ook hoef je niet te wachten voordat jouw favoriete apparaat weer beschikbaar is. Na een eenmalige investering zijn de sportartikelen van jouzelf en je kunt ze zo vaak gebruiken als je wilt. Thuissporten kun je indelen in twee categorieën. Thuis fitnessen en thuis krachttrainen.

De beste fitness sportartikelen voor thuis

Om thuis te kunnen fitnessen heb je in elk geval een goede fitnessmat nodig. Crunches of push-ups op de koude vloer doen kan pijnlijk zijn. Neem een fitnessmat die +/- 10 cm langer is dan jijzelf bent! Je kunt het ook wat professioneler aanpakken door fitnessapparaten aan te schaffen zoals een hometrainer, een loopband of een sportbank. Je hebt hiervoor wel wat meer vrije ruimte nodig. Een sportbankje kun je ook nog eens gebruiken bij het krachttrainen. Wil je echt even power trainen? Ga dan voor een dip station of pull-up bar. Je eigen lichaamsgewicht optrekken kan een uitdagende oefening zijn waarmee je snel progressie boekt.

De beste krachttraining sportartikelen voor thuis

Geen fitness fan, maar liever gewichten heffen en voor spieropbouw en krachtontwikkeling? Om thuis te kunnen krachttrainen heb je ten minste de volgende sportartikelen nodig. Als eerste heb je gewichten nodig. Je kunt kettlebell’s, halters of dumbells aanschaffen. In combinatie met een sportbank kun jij hiermee perfect jouw bovenlichaam trainen. Don’t skip leg day! Met een brede halterstang van 120 cm kun je deadlifts oefenen. Laat de gewichten weer zakken op jouw sportmat en voorkom krassen en scheuren in de vloer.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *