Trends Weetjes

Cadeautips voor de allerkleinsten

Cadeautips voor de allerkleinsten

Stel, je broer krijgt een baby. Wat is nu een leuk cadeau om te kopen? Niet zozeer voor de ouders, maar voor het kind zelf? Of je nichtje wordt bijna drie jaar oud, wat vindt een meisje van die leeftijd nou leuk? Je kunt denken aan speelgoed van Crayola, zoals prachtige kleurpotloden, knutselsets of speelgoed dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen van één tot drie jaar. Het zogeheten Mini Kids assortiment past precies bij kleine handjes van de allerkleinsten. Maar weet je dus niet precies wat je moet kopen? Vraag dan naar de leeftijd van het kind en volg onze tips op!

Het eerste levensjaar

In de leeftijd tot drie maanden zijn vooral veel knuffels en rammelaars beschikbaar. De baby slaapt vooral maar zal al rustig aan zijn omgeving willen ontdekken. Baby’s die tot zes maanden oud zijn zullen steeds meer gaan grijpen naar speelgoed met een opvallende kleur of vorm. Ook als iets geluid maakt, vinden ze dat erg interessant. Als een baby leert rollen, kruipen, zitten en soms al enigszins staan of zelfs lopen, zijn zachte en kleurrijke boekjes met plaatjes die makkelijk te herkennen zijn erg geschikt. Als het kleintje één is geworden is de activiteitenkubus een goed cadeau. Zo wordt het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek getraind. Een klein muziekinstrumentje kan ook een goede optie zijn.

Voor kinderen van twee tot vier

Vanaf twee jaar is de peuter nog meer op onderzoek uit aan het gaan. Zelf spelen lukt steeds beter. Een zeer passend en geliefd cadeau is een loopfiets. Naast lopen en kruipen kan de wereld nu ook verkend worden per fiets! De driejarige wil alles nadoen wat pappa of mamma doen. Denk dan aan poppen verzorgen, in een keukentje spelen of een dierendokter zijn. Speelgoed dat hierbij past, zal je in dank worden afgenomen! Een kind van vier houdt van verkleden, magisch denken en fantaseren. Koop nu een verkleedset van een piraat of roodkapje.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *