Financieel Ondernemen

Dit zijn interessante voordelen van een kredietverzekering

Bedrijven realiseren vaak niet welke risico’s ze kunnen lopen wanneer zij leveren op factuur. Wanneer een klant failliet gaat is dit heel vervelend, maar wanneer dit gebeurd bij een van uw beste klanten kunt u zelf ook financieel ten onder gaan. Dit wil je voorkomen. Daarom hebben wij een aantal voordelen van een kredietverzekering voor u verzameld:

  1. Uw eigen financiële situatie blijft op orde. De rekeningen kunt u altijd betalen. Wanneer er toch iets mis gaat bent u verzekerd en krijgt u altijd het bedrag waar u recht op hebt.
  2. Groei van de omzet. U hoeft geen rekening meer te houden met tegenslagen door wanbetalers. Hierdoor kunt u zich richten op de groei van uw bedrijf.
  3. Fijner klantencontact. Achter achterstallige betalingen aanlopen kost veel tijd en energie. Met een kredietverzekering kunt u zich richten op de bedrijven waarmee de samenwerking wel goed verloopt.
  4. Flexibiliteit aanbieden. Wanneer u vaste klanten heeft met een grote klus kunt u soms uw vaste betalingsvoorwaarden wat aanpassen.
  5. Onbewust verbeterd te kwaliteit van uw eigen credit management. Een kredietverzekering is dynamisch. U werkt constant aan uitstaande rekeningen en voorwaarden. Hierdoor blijft u uw eigen credit managementbeleid verbeteren.

Het grootse voordeel is natuurlijk dat u met een kredietverzekering zich kan richten op de zaken die er voor u toe doen. Geldzorgen kosten ontzettend veel tijd en energie. Door de risico’s aanzienlijk te verkleinen met een goede kredietverzekering verkleind u ook onnodige stress. Maak een afspraak met een betrouwbare kredietverzekeraar voor een persoonlijk en passend advies. Een kredietverzekering is een goed idee voor ieder bedrijf dat werkt met klanten en facturen. Deze verzekering is mogelijk voor kleine tot grote bedrijven. De kostten van deze verzekering zijn vaak omzet gebonden. Dankzij deze regeling is een kredietverzekering voor alle ondernemers

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *