Ondernemen

Pins of speldjes laten maken

U heeft binnenkort een feestje en bent u verantwoordelijk voor het regelen van de merchandise? Zoek dan niet verder want bij Pro Merchandise in Ootmarsum kun je alles laten maken wat je nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld aangepaste pins en spelden krijgen waarvan je het design helemaal zelf bepaalt.

Aangepaste pins en speldjes

Je kunt zelf kiezen wat voor soort speldjes je wilt maken. Er zijn ook verschillende opties. Enkele voorbeelden zijn emaille pins, 3d en 2d speldjes. Zo kun je naast het ontwerp ook de hele vorm van de spelden zelf weten!

Het ontwerp maken wordt altijd in overleg met jou gedaan. Als je een ontwerp hebt, kun je het opsturen en geven we een voorbeeld van hoe je pin eruit komt te zien. Als je nog geen ontwerp hebt of hulp nodig hebt, staat Pro Merchandise voor je klaar om je te helpen.

Kosten pins laten maken

De prijs van de pins is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt er geen vaste prijs op spijkeren, omdat dit afhankelijk is van de hoeveelheid, de complexiteit van het ontwerp en het type speldjes dat je kiest.

Waarom worden pins en speldjes gemaakt?

Je kunt altijd wel een reden vinden om je eigen pins te maken. Je laat ze meestal maken als er iets gebeurt waar dit bij zou passen. Op deze manier hebben mensen een manier om te laten zien dat ze bij hen horen en dat ze dat evenement hebben bijgewoond. Speldjes kunnen ook worden gebruikt om aan te tonen dat je bepaalde vaardigheden hebt of dat je cursussen hebt gevolgd. Dit wordt meestal gebruikt voor scoutingverenigingen.

Pins en speldjes Museum

Pins en speldjes zijn zelfs zo populair dat er in de omgeving van Rotterdam een heel museum is gebouwd! Je ziet dus weer dat mensen er erg in geïnteresseerd zijn.

Als je geen ontwerpinspiratie kunt vinden voor je spelden, kun je altijd dit museum bezoeken, maar het is gemakkelijker om contact op te nemen met Pro Merchandise.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *