Business Ondernemen

Ook als ondernemer is het niet nodig altijd (telefonisch) bereikbaar te zijn

Als je als ondernemer altijd voor iedereen (telefonisch) bereikbaar wilt zijn, dan kom je jezelf op den duur tegen. Hoe vaker je op je werk wordt onderbroken door een klant, hoe langer het werk, waar je mee bezig bent, gaat duren. Je kunt er zeker van zijn dat je hierdoor op de lange termijn gestrest en gefrustreerd raakt. Het beste kun je aan klanten laten weten dat je altijd voor ze bereikbaar bent, maar op een tijdstip dat je zelf uitkiest. Geef duidelijk aan wat je werktijden zijn. Zorg voor een goede voicemailtekst waarin je duidelijk maakt dat ze een boodschap in kunnen spreken. Geef daarin ook aan wanneer de klant kan verwachten dat je contact met hem of haar opneemt. Dit kun je ook doen op je website of bij een e-mail bericht. Zo hou je zelf het overzicht over alle binnenkomende berichten en kun je die, bijvoorbeeld aan het einde van de dag, allemaal afhandelen.

Een goede telefoon is voor ondernemers heel belangrijk

In deze tijd zijn er nog maar weinig mensen die géén mobiele telefoon hebben. Zeker een zzp’er of ondernemer kan niet zonder mobiele telefoon. Bij een mobiele telefoon hoort een abonnement. Je kunt hierbij kiezen voor een Sim-only zakelijk abonnement naast je privéabonnement. Bij Simyo kun je bijvoorbeeld meerdere simkaarten met meerdere telefoonnummers hebben. Dat is handig als je een telefoontoestel hebt waar twee simkaarten in passen of als je een toestel hebt dat gebruik maakt van e-SIM, zoals de iPhone 12 van Apple. Zo kun je de e-SIM gebruiken voor je privénummer en de fysieke simkaart gebruiken voor je zakelijke nummer. Ga je dan met vakantie dan kun je de fysieke simkaart overgeven aan iemand die voor jou de zaken gaat waarnemen.

Privé en zakelijk abonnement beheren via de app

Heb je bij Simyo zowel een privéabonnement als zakelijk een Sim-only abonnement? Dan kun je deze beiden beheren in de Mijn Simyo App. Je kunt dan bijvoorbeeld in één oogopslag zien wat je verbruik is en welke facturen er voor je klaar staan. Steeds meer ondernemers kiezen voor duurzaam en daarmee voor refurbished apparaten. Je kunt bij Simyo ook kiezen voor een abonnement met een iPhone 11 refurbished. Een refurbished smartphone wordt, voor deze wordt verkocht, door professionals grondig gereinigd en helemaal nagezien. Elk onderdeel wordt gecontroleerd en als het onderdeel niet juist functioneert, wordt dit vervangen door een origineel merk onderdeel. Bovendien wordt de batterij, als deze minder dan 80% oplaad, vervangen. Bij elke refurbished iPhone ontvang je een nieuwe oplader en je krijgt twee jaar garantie op het toestel. Omdat elke ondernemer op de centen moet letten, is een refurbished telefoon een uitkomst. Je koopt, bij je abonnement, een totaal gereviseerde iPhone met de kwaliteit van een nieuwe en betaalt daarvoor maar een fractie van wat een nieuwe kost. 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *