Ondernemen Trends

Leuke geschenken voor een goede zakenrelatie

Leuke geschenken voor een goede zakenrelatie

Door het geven van een relatiegeschenk zal je beter worden onthouden door je zakenrelatie. Zij vinden het leuk om wat te krijgen en misschien wordt jouw merk wel dor nog meer mensen gezien doordat je zakenrelatie gebruik maakt van het geschenk. Daarnaast speelt dit natuurlijk in op de regel van wederkerigheid. Kortom genoeg redenen om relatiegeschenken te geven aan partners. Maar wat geef je dan?

Op de feestelijke momenten

Een feestelijk moment vraagt voor een feestelijk relatiegeschenk. Net een mooie deal gesloten of een nieuwe relatie aangegaan met een veelbelovende klant? Dat vraagt om champagne! Champagne is wel het meest feestelijke geschenk wat je kunt geven. Je kunt de champagne versturen of samen nuttigen na de deal. Hoe dan ook, dit is hét relatiegeschenk voor die extra feestelijke momenten.

De alledaagse geschenken

Natuurlijk kun je niet elke dag aan iedereen een fles champagne cadeau doen. Voor de alledaagse kleine dingetjes zijn er ook kleinere relatiegeschenken. Pennen, notitieboekjes en chocolaatjes doen het altijd goed. Zo heeft je (potentiële) klant meteen wat bij de hand om aantekeningen te maken van jullie meeting en wat lekkers om de deal mee te overdenken. Dit soort dagelijkse taferelen vragen om de simpele relatiegeschenken.

Nog veel meer opties

Tussen mega feestelijk en alledag zit natuurlijk nog een hoop in. En ook voor dat soort momenten zijn er een hoop opties om voor te kiezen. Wat standaard opties zijn bijvoorbeeld bedrukte tassen of doppers. Dit zijn dagelijkse gebruiksvoorwerpen die de ontvanger elke dag kan gebruiken en meenemen. Door deze te bedrukken met jouw merk is de kans dus groot dat je door veel mensen gezien wordt als de ontvanger deze gebruikt. Voor zakenrelaties in het buitenland is het altijd leuk om iets typisch Nederlands te geven of op te sturen. Denk bijvoorbeeld aan stroopwafels of pepernoten rond de feestdagen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *