Ondernemen

Kleding laten bedrukken voor zakelijke doeleinden? Dit moet je weten

Wil je kleding laten bedrukken met een eigen ontwerp? Dan zijn er veel mogelijkheden. Je kunt zelf bepalen wat voor kledingstuk je laat bedrukken en hoe het ontwerp eruit komt te zien. Vervolgens kun je de kleding inzetten als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. 

Waarom kleding bedrukken?

Bedrukte kleding levert meer zichtbaarheid op. Het kan fungeren als visitekaartje voor je bedrijf. Aangezien de kleding na het bedrukken wordt gekoppeld aan je bedrijf, is het van belang dat de kwaliteit van de opdruk goed is. Bij PromoBee is dat het geval. Hier kun je terecht voor een print van haarscherpe kwaliteit die goed op het kledingstuk blijft zitten. 

Inzetten als promotiemateriaal

Het bedrukken van kleding is een effectieve manier om je merk te promoten. Of je nu een t-shirt, sokken of op een polo wilt bedrukken, er is van alles mogelijk. Bovendien kun je zelf bepalen wat je op het kledingstuk laat zetten. Vaak is dat een logo, bedrijfsnaam of tekst die bij je bedrijf past. Er is van alles mogelijk en het ontwerp kan helemaal op maat worden gemaakt. 

Inzetten als relatiegeschenk

Kleding met eigen opdruk wordt vaak goed ontvangen als relatiegeschenk. Vergeleken met een sleutelhanger of pen valt het meer op. Het is een nuttig geschenk dat kan worden gedragen en functioneel is. Als het wordt gedragen levert dat weer extra zichtbaarheid op. 

Hoe werkt het laten bedrukken van kleding?

Je bent vrij in het maken van een ontwerp. Als je een idee hebt van hoe je de opdruk eruit wilt laten zien, kun je dat bij PromoBee uploaden. Zij gaan vervolgens voor je aan de slag. In no-time ontvang je een digitale proefdruk, zodat je kunt zien hoe het er ongeveer uit zal zien. Ook kun je ervoor kiezen om eerst een gratis sample te ontvangen, zo kun je meerdere opties met elkaar vergelijken. 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *