Ondernemen Trends Weetjes

Tijd voor nieuwe bedrijfskleding

Yes, de lente is begonnen! Dit is misschien wel het mooiste seizoen dat we kennen. De natuur krijgt weer kleur, alles groeit en bloeit. De vogels fluiten en lammetjes worden geboren. We worden een stuk vrolijker zodra we de eerste zonnestralen zien. Bij de lente hoort ook nieuwe bedrijfskleding. De bedrukte truien en vesten kunnen plaats maken voor T-shirts en polo’s. Met nieuwe bedrijfskleding creëer je niet alleen een frisse look voor je personeel maar ook voor je bedrijf. Een nieuwe look waar ook klanten en relaties vrolijk van worden.

De voordelen van bedrukte bedrijfskleding

Bedrijven willen dat hun personeel er professioneel bijloopt. In veel sectoren wordt er gekozen om personeel bedrukte bedrijfskleding te laten dragen. Denk bijvoorbeeld aan de detailhandel, bouw, horeca en zorg. In bepaalde sectoren is het verplicht om bedrijfskleding te dragen. Bedrijfskleding met een logo of bedrijfsnaam verhoogt de zichtbaarheid van je bedrijf. Het gevoel van saamhorigheid onder het personeel wordt versterkt doordat iedereen dezelfde kleding draagt. Het teamgevoel verbetert. Daarnaast zijn medewerkers in bedrukte bedrijfskleding wandelende reclame. Ze worden herkend en vallen op. Hierdoor wordt iedere klant, relatie of voorbijganger herinnerd aan jouw bedrijf. Een fijne bijkomstigheid voor je personeel: ze hoeven geen kleding aan te schaffen.

Bedrijfskleding voor de lente

Tijdens de koude winterdagen draagt het personeel vaak een lange broek, een trui, vest en een warme jas. Als bedrijf zorg je ervoor dat jouw personeel geen kou lijdt wanneer de temperatuur onder nul daalt. Zodra de zon begint te schijnen en de temperatuur langzaam stijgt, is het tijd voor nieuwe bedrijfskleding. Schaf luchtige werkkleding aan. Denk aan een blouse, shirt, polo of korte broek. Echter is het niet overal toegestaan om een korte broek, jurk of rok te dragen. Het draagcomfort van bedrijfskleding is belangrijk. Als het personeel fulltime werkt, betekent het dat ze vijf dagen in de week, minimaal acht uur per dag de kleding dragen. Hoe fijn is het dan om kleding te dragen met een hoog draagcomfort? Personeel dat zich prettig voelt in bedrijfskleding is twee keer zo productief. Dus wanneer schaf jij nieuwe bedrijfskleding aan voor je medewerkers? Om het helemaal af te maken, is het verstandig om de kleding te laten bedrukken met de bedrijfsnaam, logo of een reclameboodschap.

Bijbehorende accessoires

Bij werkkleding horen ook accessoires. Dit kunnen sokken, riemen en mutsen zijn, maar ook tassen, pennen en gereedschap. Dit is afhankelijk van de branche waarin je werkt. Met bijbehorende accessoires zorg je er als bedrijf voor dat je personeel goed voorbereid aan het werk kan gaan. Daarnaast maakt het de outfit compleet. Reist je personeel regelmatig? Een reis is het ideale moment om reclame te maken. Dit kan met bedrukte tassen. Laat promotietassen bedrukken met je bedrijfsnaam of logo zodat jouw bedrijf nationaal én internationaal gezien wordt. Daarnaast zijn de tassen ideaal voor het personeel, aangezien ze zo hun spullen eenvoudig mee kunnen nemen. Ook pennen zijn accessoires waarmee je op een effectieve manier promotie maakt. Balpennen bedrukken met de naam van de ontvanger is een uitstekend idee. Pennen zijn populaire relatiegeschenken en worden dagelijks gebruikt. Jouw bedrijf wordt dagelijks opgemerkt door iedereen die de bedrukte pennen gebruikt.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *