Ondernemen

De kracht van een bedrukte katoenen tas

Als je een winkel hebt waar je kleding of accessoires verkoopt, is de kans groot dat klanten om een tasje vragen bij het afrekenen. Een plastictas is niet duurzaam en mag je niet zomaar meegeven. Een katoenentas daarentegen wel. Om een katoenen tas te laten bedrukken met jouw logo is een groot budget nodig. Als je hierover beschikt, is het de investering meer dan waard. Ben je benieuwd waarom? Lees dan verder!

Duurzaamheid

Plastic is geen duurzaam materiaal, omdat de productie zorgt voor uitputting van grondstoffen. Daarbij worden plastictassen snel weggegooid en niet hergebruikt. Een katoenen tas is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gaat langer mee dan een plastic tas. Dit komt omdat katoen veel sterker is dan plastic en dus minder snel kapotgaat. Dit biedt consumenten de mogelijkheid om de tas nog een keer te gebruiken.

Naamsbekendheid

Als een klant de winkel uitloopt met een opvallende tas met jouw logo erop, dan zullen mensen deze tas gaan herkennen. Potentiele klanten zullen op deze manier nieuwsgierig worden naar jouw winkel, omdat ze steeds het logo voorbij zien komen. De kans is dan groot dat ze de volgende keer een bezoekje brengen. Doordat een katoenen tas herbruikbaar is, zullen klanten deze vaker meenemen en wordt het proces versterkt.

Kleuren

Naast het logo, is een opvallende kleur ook belangrijk. Een kleur valt namelijk sneller op dan een standaard witte of zwarte tas. Een kleur zoals groen, rood of blauw valt vaak op, omdat veel mensen neutrale kleuren zoals zwart of wit dragen. In een drukke stad zullen deze kleuren dus sneller de aandacht trekken. Kies bij voorkeur een kleur die past bij de branding van jouw bedrijf.

Verschillende groottes

Katoenen tassen zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Als je vooral kleine artikelen verkoopt, zoals boeken, sieraden of accessoires dan kan je kiezen voor kleine katoenen tassen. Dit scheelt in kosten en is een stuk duurzamer, omdat er minder grondstoffen worden gebruikt. Als je een kledingwinkel hebt, dan is het verstandiger om een groter formaat te kiezen.

Ontdek de mogelijkheden

Zoals je nu weet, kan een bedrukte katoenen tas bijdragen aan de naamsbekendheid. Denk je dat dit iets voor jouw bedrijf kan zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek de mogelijkheden. Deze partij heeft een enorm aanbod aan katoenen tassen in verschillende kleuren en formaten. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *