Geen categorie

NBA-store is voor iedereen

Ik zeg maar altijd dat een NBA Store niet alleen voor NBA-fans hoeft te zijn. Dit komt doordat de National Basketball Association voor meer staat dan alleen de teams zelf. Het relateert zich ook tot lifestyle, sport benodigdheden en sportkleding. Het hoort natuurlijk bij Amerika, maar is bekend over heel de wereld.

Second Life 

 De MMORPG Second Life, een op internet gebaseerde virtuele gamewereld, biedt zijn leden de mogelijkheid om te spelen of te winkelen in een digitale replica van de NBA Store. De 3D virtuele replica werd gelanceerd op 1 mei 2007, tijdens de NBA Finals tussen de San Antonio Spurs en de Cleveland Cavaliers als een manier om het wereldwijde publiek te bereiken en de activiteiten van de NBA in de virtuele wereld uit te breiden. De virtuele NBA Store maakt deel uit van het virtuele hoofdkantoor van de NBA; Andere faciliteiten zijn onder meer een T-Mobile-arena waar avatars van spelers foto’s kunnen maken of beelden van finales kunnen bekijken op een Jumbo-Tron. Op het moment van de lancering was de NBA de ‘eerste professionele sportcompetitie die een uitgebreid hoofdkantoor in een virtuele wereld onthulde. De ingang van de virtuele winkel is gemodelleerd naar de locatie in New York City, met dezelfde dubbele draaideuren en gouden NBA-letters.

Merchandise

De Los Angeles Lakers hebben de NBA Finals van 2020 gewonnen! Toon je steun met Lakers NBA Finals Champions Apparel en Lakers kleedkameroverhemden en hoeden uit onze winkel. Kies uit het assortiment in de NBA-winkel om de perfecte NBA-merchandise voor je verzameling te vinden. Naast NBA-truien, T-shirts en sweatshirts, biedt zo’n winkel talloze officieel gelicentieerde NBA-verzamelobjecten die je thuis of op kantoor kunt laten zien. Vind de nieuwste spelersartikelen in een breed scala aan maten, zodat jij en je medefans je favoriete basketbalteam in authentieke NBA-stijl kunnen vertegenwoordigen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *