Geen categorie

Je inkopen doen tijdens Black Friday

Black Friday is algemeen bekend als het perfecte moment om inkopen te doen. Kerst en Sinterklaas staan voor de deur en daarom is het ideaal om op Black Friday je cadeaus te kopen voor de feestdagen. Op 27 november valt dit jaar Black Friday en steeds meer winkels doen er aan mee.

Speelgoed kopen tijdens Black Friday

Ken je dat nog? Vroeger als kind door de boeken van de speelgoedwinkels bladeren en uitknippen of omcirkelen wat je graag wilt hebben voor Sinterklaas en/of voor Kerst. Daarna je verlanglijstje doorgeven en hopen dat je het speelgoed krijgt wat je graag wilt hebben. Sinds een aantal jaar is Black Friday flink in opkomst in Nederland en doen er ontzettend veel winkels mee aan het evenement. Nu dus ook speelgoed winkels. Wil jij je Black Friday speelgoed met korting bestellen, bijvoorbeeld je Wobbel board Black Friday. dan is de 27ste van november het moment op dat te doen. Dus zorg ervoor dat je kinderen het verlanglijstje klaar hebben, zodat je de kortingen niet mis loopt!

Waar komt Black Friday eigenlijk vandaan?

Het fenomeen ‘Black Friday’ komt over uit de Verenigde Staten. Het is daar de dag na Thanksgiving. De vrijdag hebben daar de meeste mensen vrij en kunnen dus massaal inkopen doen. De dag wordt beschouwd als het begin van het kerstseizoen. Voor ons is het ook nog eens extra ideaal, omdat Sinterklaas er ook nog bij zit. Er wordt enorm veel geadverteerd om mensen naar de winkels te krijgen en er zijn zelfs bedrijven die s ’nachts al open gaan. Sinds 2015 doen ook steeds meer bedrijven in Nederland mee aan de korting dag. In de grote steden doen zelfs horeca en musea mee met de kortingsacties. Ga dus snel naar de winkels en doe je inkopen met een mooie korting!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *